sursa foto:  Facebook

S-a lăsat cu ‘păruială’ între fetele din PSD! A intervenit până și Poliția

Fetele din PSD s-au bătut între ele, la final de săptămână. Una dintre social-democrate a ajuns chiar la spital, după ce s-a lovit la cap.

Din primele informații, Anca Ciubăncan a fost ar fi fost bătută chiar în sediul PSD Cluj-Napoca, organizația municipală, de alte trei femei, între care Angela Sacaliș și Evelina Milea (foto), președintele organizației de tineret al PSD Cluj, scrie Foaia Transilvană.

Mai mult, a fost nevoie de intervenția Poliției Cluj-Napoca, pentru a calma spiritele.

Conform sursei citate, consiliera locală le-ar fi reproșat celor trei activiste ale PSD, că fumează în sediul partidului, iar acest lucru este ilegal. La scurt timp, aceasta a fost împinsă și în cădere a dat cu capul de asfalt.

Ce spune Ciubăncan:

„Am picat în fața partidului. Nu am intrat în partid. Totul s-a întâmplat în curte. Am ajuns la sediu și le-am cerut să deschidă poarta cu telecomanda. Fumau ca turcoaicele înăuntru. Și le-am spus să nu își bată joc de munca altora. Atunci Sacaliș a început să mă înjure. În acel moment le-am spus că sediul PSD este spațiul public. Sacaliș mi-a să o f** pe mama și pe Aurelia Cristea cu legea ei. Sacaliș a venit și a sărit pe mine și avea niște teniși în picioare și mi-a dat cu picioarele în burtă. Am reușit să ma trag și atunci Sacaliș a revenit și m-a împins și am căzut, și m-am lovit la cap. Îmi e foarte rău și am o senzație de vomă … Au venit și polițiștii și cei de la cei de la SMURD”.

Foaia Transilvană a contactat-o pe Angela Sacaliș, dar aceasta a refuzat să comenteze situația. Deși a fost sunată de două ori, Sacaliș nu a răspuns. La mesajele trimise, citite de Angela Sacaliș, pe rețeaua wattsap, aceasta nu a răspuns. Nici Evelina Milea, nu a răspuns la mesajele noastre trimise pe rețeaua de socializare Facebook, precizează sursa citată.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare