sursa foto:  pexels.com

Salariu de 30.000 de euro! Experiența nu este necesară- Ce posturi sunt disponibile

Oferte de nerefuzat! Serviciul Public de muncă de Stat ( Servicio Público de Empleo Estatal, SEPE) din Spania și site-ul Infojobs lansează noi oferte de locuri de muncă.

Posturile disponibile au apărut deja pe portalul Empléate al agenției dependente de Ministerul Muncii.

Ce salarii oferă spaniolii

Pe sitee-ul Infojobs veți putea găsi peste 4.000 de joburi, cu salarii de peste 30.000 de euro anual și un contract pe perioadă nedeterminată din prima zi.

Conform noticiastrabajo.huffingtonpost.es., angajarea este imediată.

Citește și: Lovitură pentru angajați- Riscați să rămâneți fără loc de muncă

Experiența nu este necesară

Mulți se așteaptă ca pentru un salariu de până la 2.500 de euro să fie nevoie de experiență, anunțurile din Spania, însă, nu cer o experiență anterioară. Mai mult de atât, compania angajatoare oferă și un training gratuit.

În ceea ce privește studiile, pe site-uri veți găsi posturi pentru orice tip de studiu , posturi în care este nevoie doar de Învățământul Secundar Obligatoriu (ESO) până la cele de specialitate, în care este necesară o diplomă universitară.

Cu toate că multe companii nu cer o experiență anterioară, aceasta este privită cu ochi buni. De menționat este faptul că, cunoașterea unor limbi străine, în special engleaza reprezintă un avantaj.

De asemenea, puteți găsi locuri de muncă unde se lucrează doar în weekend.

Locuri de muncă vacante publicate de SEPE

 • Bucătar (specialitatea: mâncare indiană și pakistaneză în Lugo. Fără studii sau experientă. Salariu 16.016 euro, cu normă întreagă.
 • Vânzător într-un magazin de mobilă din Gáldar (Gran Canaria). Nu este necesară experiență anterioară și se vor lua în considerare cunoștințe de calculator la nivel de bază. Reședința aproape de locul de muncă. Salariu de 30.000 euro.
 • 2 lucrători pentru colectarea datelor la Aeroportul Adolfo Suárez Madrid-Barajas. Job pentru tineri ucenici (primul loc de muncă). Salariu de 11.907 euro.
 • Logopedist, firma Eulen SA. Salariu 19.317 euro, part-time.
 • Șofer pentru transport de persoane și mărfuri în zona Lalín – VIla de Cruces – Toro. Pasagerii sunt elevi. Este o cerință de a avea un CAP valabil. Contract part-time și full-time. Necesar permis de conducere D1. Salariu de 20.000 euro.
 • Asamblator -instalator în Madrid. Permis de conducere B, program flexibil de lucru, salariu 18.000 euro.

Locuri de muncă permanente publicate de Infojobs

 • Contabil pentru campania de venituri la ASA Sequor din Boadilla del Monte. Se apreciaza experiența anterioara în firme de contabilitate. Salariu de 24.000 euro.
 • Hairstylist la Mamen & Mery (A Coruña). Full time, salariu 1.900 euro lunar.
 • Responsabil de departamentul contabil și administrativ al unei noi companii din sectorul metalurgiei din Madrid. Cu normă întreagă.
 • Director de construcții în Valencia. Azvi Groups caută lucrători cu contract pe perioadă nedeterminată, normă întreagă.
 • Specialist marketing care dorește să lucreze în străinătate (Austria), la Fersa Bearings SA, normă întreagă.. Salariu de stabilit în cadrul interviului

Sursa: noticiastrabajo.huffingtonpost.es

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare