sursa foto:  b1.ro

Scandal în interiorul PNL după aducerea lui Mihai Chirica în partid. A fost comparat cu o ‘gaură neagră’

Consilierul județean PNL Iași Vasile Cotiugă susține că aducerea lui Mihai Chirica în partid este o greșeală cât ‘o gaură neagră’ din partea PNL Iași.

Vasile Cotiugă scrie pe Facebook că edilul Mihai Chirica este cotat cu 40 la sută în sondaje, pentru că măsurătorile ”au atins masivele grupuri de pesedişti din cartierele periferice ale Iaşiului”, dar că sub sigla PNL edilul nu va atinge nici 15 la sută.

”O greşeală cât o gaură neagră din partea PNL Iaşi! Este greu de crezut că unii liberali au crezut în sondajele care îl dau pe Chirica câştigător la Primăria Iaşi. Chirica are încă o încredere de 40 la sută doar din prisma calităţii lui de fost pesedist, căci sondajele respective au atins şi masivele grupuri de pesedişti din cartierele periferice ale Iaşiului. Dar, ca viitor candidat din partea PNL Iaşi va avea undeva sub 15 la sută. Va lua voturi doar de la cei care habar nu au de la ce partid va candida Chirica. Apoi, o altă greşeală a PNL Iaşi este că nu îşi dă seama că voturile pe persoana fizică Chirica nu se vor regăsi pe listele de la consiliul local sau consiliul judeţean ale PNL”, afirmă consilierul judeţean PNL, Vasile Cotiugă.

El consideră că greşeala cea mai mare a PNL Iaşi este că prin aducerea lui Chirica partidul ”nu-şi respectă oamenii şi crezul politic”.

”Personal, acolo unde am scuipat, eu nu voi pupa! Ci voi scuipa în continuare!”, adaugă consilierul judeţean PNL, conform news.ro

Vezi și:

Cine taie și spânzură în justiție? Miza pentru noii procurori șefi

EXCLUSIV Structurile informative din subordinea lui Vela pregătesc noi execuții publice! Val de polițiști, audiați la DNA!

Mega-veste! Salariile se majorează începând cu 1 septembrie pentru anumiți angajați

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare