sursa foto:  captură youtube.com

Scene INCREDIBILE la Piața Victoriei! Un bătrân i-a înjurat pe protestatarii #Rezist – A CURS SÂNGE

Scene incredibile petrecute în urmă cu aproximativ o oră la Piața Victoriei! După cum știți, primarul Gabriela Firea a hotărât ca, în perioada 5-17 decembrie, să organizeze Târgul de Sărbători – Festivalul de colinde şi obiceiuri de iarnă, la Piața Victoriei.

Astfel, zilele acestea, organizatorii pun la punct ultimele detalii pentru eveniment. Mutarea făcută de Primăria Capitalei i-a nemulțumit pe câțiva dintre protestatarii #Rezist, care au continuat mișcările de stradă duminică.

Vezi și Declaraţii incendiare făcute de omul săptămânii în Parlamentul European! Reacţii pe subiectele momentului

Aceștia au transmis live, pe Facebook, momente de la proteste. La un moment dat, cel care transmitea pe rețelele de socializare l-a întrebat pe un bătrân ce părere are despre ce se întâmplă în Piață.

Omul în vârstă i-a răspuns că se pi** pe cei care protestează, inclusiv pe el, pe individul care filma. „Comunistule, de ce vorbești așa, nesimțitule?”, a fost replica protestatarului, care s-a ținut scai după bătrân, filmându-l în timp ce îl înjura.

În cele din urmă, pensionarul l-a lovit pe individ cu rucsacul pe care îl avea în spate, iar telefonul protestatarului a căzut pe jos.

Posted by Insistam on 1 Decembrie 2017

Același bătrân apare într-un filmuleț postat de jurnalistul Mălin Bot, pe YouTube, ziaristul prezentând o informația trunchiată. Vedem protestatar încătușat de jandarmi, iar bătrânul este plin de sânge.

Cel mai probabil, protestatarul #Rezist l-a lovit pe bătrân, după ce acesta din urmă i-a dat telefonul pe jos. 

Vezi și Venituri lunare impresionante! Ce pensie are ACUM Ion Iliescu

S-a aflat! Cât de bogat este secretarul de stat Raed Arafat și ce venituri are acesta

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare