sursa foto:  facebook

S-a aflat! Cât de bogat este secretarul de stat Raed Arafat și ce venituri are acesta

Raed Arafat, cunoscut în România ca fiind omul care a revoluționat sistemul medical prin faptul că a fondat SMURD, a știut cum să-și țină viața personală departe de ochii presei. Secretarul de stat s-a născut în orașul palestinian Nablus, o localitate aflată foarte aproape de Bethleem, locul nașterii Mântuitorului și a provenit dintr-o familie care, cândva, a fost foarte bogată.

Familia sa deținea peste un sfert din proprietățile imobiliare din oraș. În respectiva localitate, ea era cunoscută pentru afaceri cu săpun. Deși afacerea nu a mai mers, medicul a știu să se descurce și singur, făcând foarte multe lucruri bune în țara noastră.

Dacă pe partea sentimentală nu stă deloc bine, acesta fiind singur de foarte mult timp, cunoscutul medic stă binișor din punct de vedere financiar. Acesta are o casă la Târgu-Mureș, o alta moștenită în Siria, dar și un apartament într-un complex rezidențial de lângă București.

Potrivit libertatea.ro, declarația de avere scoate la iveală și că Raed Arafat deține în conturi aproximativ 38.000 de lei, iar că datoriile sale la bancă sunt de 180.437 de lei.

Din punct de vedere al câștigurilor, Raed Arafat avut un salariu anual de 76.167 de lei (6.347 de lei pe lună). Deși suma poată părea mare, aceasta este totuși mai mică decât cea din 2015, când a fost remunerat cu 81.010 lei (6.750 de lei pe lună), potrivit știrilekanald.ro.

În anul 2016, Raed Arafat și-a mai completat câștigurile cu suma de 1.570 de lei, încasată ca lector de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Vezi și Rupe NORMA! Cine este cunoscuta prezentatoare TV, cu o experiență de 10 ani în televiziune, care are afaceri de sute de mii de euro

EXCLUSIV! Acuzații fără precedent: CSM nu l-ar fi informat pe președintele Iohannis într-o problemă importantă

Kaufland dă o nouă lovitură: Mutarea prin care se va detașa simțitor de concurență

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare