revolut 1

sursa foto:  news.ro

Schimbare pentru clienții Revolut Bank! Colosul anunță primul său produs de economisire cu dobândă uriașă

Cei peste 3,5 milioane de clienți Revolut au parte de noi beneficii! Colosul a anunțat lansarea primului său produs de economisire.

 

Noul cont de economisire este primul produs conceput în întregime de Revolut Bank UAB

Ce dobândă primesc clienții

Potrivit Revolut Bank UAB, ar clienții vor putea primi până la 4,25% dobândă brută anuală la depozitele în lei deținute la banca digitală.

De menționat este faptul că  dobânda se acumulează zilnic.

 

Dobânda se diferențiază în funcție de planul deținut de fiecare client.

Concret, cu ocazia lansării, Revolut Bank UAB va oferi o dobândă anuală diferențială, î funcție de tipul de plan deținut de client: Standard 2,50% p.a. (per annum), Plus 2,50% p.a., Premium 3% p.a., Metal 3,75% p.a. și Ultra 4,25% p.a, notează economica.net

Cei care, totuși, își doresc o dobândă mai mare pot trece la un plan superior, din doar câteva apăsări de ecran, în aplicație.

Pentru a depune fonduri și a primi dobânda aferentă, clienții trebuie să actualizeze aplicația la cea mai recentă versiune, apoi, din Conturi, să selecteze opțiunea Adaugă cont nou / Economii de unde vor putea deschide un cont în lei purtător de dobândă,notează economica.net

“Revolut Bank UAB continuă să își diversifice oferta de produse pentru clienții din România, ca un adevărat cont bancar principal. Dacă până acum clienții își țineau economiile în aplicația Revolut în conturi care nu aduceau dobândă, de acum înainte ei vor putea beneficia de dobânzi de până la 4,25% pe an, pentru economiile în lei deținute în conturile de economii din aplicație”, a declarat Gabriela Simion, General Manager Revolut Bank UAB sucursala România.

Citește și: Anunț important pentru toți clienții Revolut! Compania a apelat la un alt nivel de securitate- Ce se întâmplă cu conturile

Revolut garantează protejarea economiilor

Conturile de economii Revolut permit adăugarea de noi sume la fondurile deja strânse sau retragerea fondurilor de către client, dobânda se acumulează zilnic, iar economiile sunt protejate, spune Revolut.

Depozitele în lei deținute la Revolut Bank UAB sunt garantate prin Schema de Garantare a Depozitelor. Noul produs este disponibil pentru toate planurile Revolut, iar termenii și condițiile diferă în funcție de planul deținut.

Cât economisesc românii

Potrivit unui studiu realizat de Dynata pentru Revolut, unul din cinci români nu a pus deloc bani deoparte, în 2023, 27% au economisit sub 250 de lei pe lună, 26% între 250 și 500 de lei lunar, 13% între 500 și 1.000 de lei lunar, iar 7% între 1.000 și 2.500 de lei.

Doar 4% dintre participanții la studiu au declarat că pun deoparte peste 2.500 de lei în fiecare lună, notează economica.net

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare