Schimbări în Camera Deputaților- Mutările făcute de PNL

Grupul parlamentar al PNL din Camera Deputaților a decis marți, prin vot, să opereze mai multe schimbări politice:

1. Noul lider al deputaților PNL este Florin Roman (după ce Raluca Turcan a ajuns vicepremier în Guvern). Roman este un apropiat al lui Rareș Bogdan.

2. La șefia comisiei pentru administrație din Camera Deputaților, în locul lui Florin Roman, merge Angelica Fădor, un new-entry în Parlament.

3. La șefia comisiei pentru Transporturi, în locul lui Lucian Bode ajuns ministru, va merge Marius Bodea, iar secretar al comisiei de Transporturi o să fie Vasile Cristian Achiței.

4. Cezar Preda a fost cooptat în echipa de vicepreședinți a grupului. Preda intrase într-un con de umbră și a avut divergențe cu conducerea centrală.

5. Sorin Bumb, Nicolae Giugea și Tudorița Lungu vor deveni vicepreședinți  în următoarele comisii parlamentare: comisia pentru industrii şi servicii, comisia pentru agricultură și, respectiv, comisia pentru mediu. Vasile Gudu o să fie secretar al comisiei pentru agricultură.

Vezi și

Un fost colonel SRI anunță că s-a dat semnalul împotriva lui Dan Barna: ‘Te vor rezolva rapid. Îți iau ăștia partidul și capul’

EXCLUSIV Cine e omul din umbră al noului ministru de Interne, Marcel Vela

Se dau noi tichete- Cine sunt românii care vor beneficia de ele

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare