sursa foto:  gov.ro

Se confirmă informația publicată de Bugetul.ro! Guvernul Ciucă a uns un nou șef la ANPC

La 24 decembrie 2021, Bugetul.ro dezvăluia, în exclusivitate, că premierul Nicolae Ciucă ar urma să umble la șefia ANPC, anume că vicepreședintele  cu atribuții de președinte al ANPC, Mihai Culeafă, ar putea să fie înlocuit de la butoane.

Mihai Culeafă ar urma să fie schimbat de la vârful Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, au spus surse politice, pentru Bugetul.ro, scriam AICI.

Iată că astăzi s-a confirmat dezvăluirea făcută de Bugetul.ro, în luna decembrie, și lui Mihai Culeafă i s-au luat atribuțiile de președinte al ANPC.

La conducerea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor a fost instalat Horia Constantinescu, fost președinte ANPC.

Vezi și SURSE O posibilă ‘execuție’ pregătită de premierul Nicolae Ciucă! Resetarea negocierilor dintre PNL și PSD schimbă situația la vârful ANPC

„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Horia-Miron Constantinescu se numește în funcția de președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor”, se precizează într-o decizie semnată de prim-ministrul Nicolae Ciucă.

Horia Miron Constantinescu a mai fost șef al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor și Guvernul Dăncilă, în anul 2019.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare