sursa foto:  Hepta

Se întâmplă în Sectorul 1! Sătui de gunoi, șobolanii au dat atacul la rafturile din supermarket!

Raionul de panificație al unei unități Mega Image din Sectorul 1 a fost luat cu asalt de șobolanii de pe străzi.

Sătui, probabil, de gunoi, șobolanii au intrat în supermarket. O imagine cu doi șobolani care mușcă dintr-un produs de patiserie a fost făcută publică pe Facebook, informează Știripesurse.ro.

„Mega Image 1 Mai București, Sectorul 1, s-a adaptat la situația pieței și a adus șobolani la ofertă: iei un covrig, primești doi șobolani. Poftă bună!”, scrie persoana care a publicat imaginea.

Conform sursei citate, în urma intenţiei de a închide toate companiile înfiinţate de fosta administraţie, actuala administraţie a Capitalei a omis etape importante din procesele de deratizare şi dezinsecţie din Bucureşti. Astfel, faţă anii trecuţi, când compania Eco Igienizare realiza o primă etapă de deratizare la începutul anului, odată cu migrarea şobolanilor din ascunzători spre spaţiile deschise, anul acesta deratizarea nu s-a efectuat la timp. Acelaşi lucru este valabil şi pentru prima etapă de dezisecţie, pentru larve, care a fost omisă.

Trebuie precizat că, de astăzi, conform unui anunț al primarului Clotilde Armand, Romprest a început să ridice gunoiul de pe străzi.

Vezi și Clotilde Armand face ce trebuia să facă de la bun început! Primăria Sectorului 1 a plătit sortatorii și s-a reluat ridicarea gunoiului

content-image

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare