sursa foto:  sportowybar.wp.pl

Se lucrează la intensitate maximă: Ce va construi Ion Țiriac

Fostul tenismen,  Ion Țiriac a achiziţionat, la puţin timp după Revoluţie, cei 25.770 metri pătraţi pe care funcţiona Societatea Română de Ascensoare, iar în doar câteva zile au fost puse la pământ aproape toate halele din zona Giulești.

De mai bine de o lună de zile e forfotă mare în zona stadionului Giulești. Se lucrează la intensitate maximă pentru ridicarea unei noi arene. Dar la mai puțin de o stație de tramvai e un alt șantier.

Buldozerele și basculantele intră și ies la foc automat. Se muncește inclusiv în week-end, totul pe repede înainte. De la primele ore, până după 5. Paznicii sunt în fața intrării principale. Îi ajută și-un cățel ca nimeni care nu e de-al casei să nu intre.

„Avem embargo de la șefu mare să nu intre nimeni aici. A dat drumul domnul Țiriac la demolarea clădirilor. Le pune la pământ pe toate! Să nu intrați p-aici că-mi faceți probleme, mă dau ăștia afară. Și-așa nu putem nici să dormim nopțile că au intrat niște nebuni acum vreo săptămână pe șantier și-au vrut să se cocoațe pe turnul cel mare. Cică să facă poze de sus că se vede bine…”, ne spune unul dintre paznici. Trage cu poftă dintr-o țigară, pune lanțul pe poarta ruginită de vreme și intră-n baracă cu antenă și aer condiționat, scrie libertatea

Vezi și:Atenție, șoferi! Metoda prin care polița RCA scade

Numire controversată făcută de Marcel Vela! Noul șef de la ‘Doi și-un sfert’, Securitatea și lumea penalilor

Marcel Vela, măsură aprig contestată! ‘Va fi o întreagă nebunie, pentru că au competențe diferite’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare