sursa foto:  realitateaoltului.ro

Șeful Poliției Române a demarat în trombă! Fuge de răspunsuri în cazul fetiței ucise de pedofilul olandez

Șeful Inspectoratului General al Poliției Române, Liviu Vasilescu, a demarat în trombă, după ce i s-au pus întrebări referitoare la cazul uciderii Adrianei Mihaela Fieraru.

Şeful Poliţiei refuză să dea explicaţii despre cazul fetiței de 11 ani din localitatea dâmboviţeană Gura Şuţii care nu s-a mai întors de vineri acasă și a fost găsită, duminică, decedată pe un câmp, informează Antena3.ro.

Vasilescu nu a răspuns la nicio întrebare venită din partea jurnaliștilor. Acesta a preferat să se urce repede în maşina de serviciu şi să demareze în trombă.

Fata a plecat vineri de la şcoală şi nu a mai ajuns acasă. Ea a fost căutată de peste 200 de persoane, poliţişti, pompieri, jandarmi şi săteni. De asemenea, au fost folosite drone şi un elicopter.

Vezi și

Scenariu cutremurător! ‘Pentru asta a fost executat politic Dragnea’/’Un act de trădare națională a președintelui și premierului’

Lovitură! Facturile românilor ar putea crește

Lovitură pentru Guvernul Dăncilă! Impozitarea pensiilor speciale, ‘un mare fâs’ – Un fost șef ANAF dinamitează inițiativa Executivului

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare