sursa foto:  dcnews.ro

Lovitură pentru Guvernul Dăncilă! Impozitarea pensiilor speciale, ‘un mare fâs’ – Un fost șef ANAF dinamitează inițiativa Executivului

Un fost șef al Agenției Naționale de Administrare Fiscală anunță că Guvernul Viorica Dăncilă va primi o lovitură usturătoare.

Sebastian Bodu, fost șef ANAF, susține că inițiativa Guvernului PSD de a impozita pensiile speciale va fi „un mare fâs”.

Motivul? Viorica Dăncilă a anunțat că impozitarea pensiilor militare va fi exceptată de lege.

Astfel, conform lui Bodu, cei impozitați vor ataca legea la CCR, pe motiv de inegalitate în fața legii.

„Viorica s-a mai gândit și vrea sa excepteze de la impozitare pensiile militare. Ce o sa ma distrez când cei impozitați vor ataca legea la CCR pentru inegalitate în fața legii. În final se va alege un mare fâs de inițiativa asta”, anunță Bodu.

În această săptămână, inițiativa legislativă privind impozitarea pensiilor speciale a trecut de Senat și urmează să ajungă în Camera Deputaților, care este for decizional.

Ulterior, după ce în spațiul publicat s-a aflat că, în urma acestei propuneri legislative, vor fi impozitate și pensiile militarilor, Guvernul Dăncilă a fost criticat vehement.

Ca atare, Executivul a cedat presiunilor, iar Viorica Dăncilă a anunțat că pensiile militarilor vor fi exceptate de la impozitare.

Vezi și

Harta rețelei de proxenetism din care ar face parte Dincă! Cum acționau traficanții de carne vie

Victorie pentru Guvernul Dăncilă! Omul USR-PLUS a fost învins

Vești bune pentru români! Ce se întâmplă cu alocațiile copiilor

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare