sursa foto:  dcnews.ro

Victorie pentru Guvernul Dăncilă! Omul USR-PLUS a fost învins

Victorie pentru Guvernul Viorica Dăncilă! Omul lui Dacian Cioloș a fost învins. Curtea de Apel București a luat decizia.

Adrian Georgescu, numit de Dacian Cioloș consul general al României la Milano, a dat Guvernului României în judecată, solicitând suspendarea executării actului administrativ prin care a fost eliberat din funcția de consul general.

Este vorba despre hotărârea de guvern parafată de premierul Dăncilă, prin care Georgescu este înlocuit.

Așa cum era de așteptat, judecătorii nu i-au permis consulului român la Milano, Adrian Georgescu, să facă și mai tare de râs diplomația românească. Curtea de Apel București a respins, ieri, ca neîntemeiată cererea fostului consul de suspendare a rechemării de la post, informează Național.

Conform notei de fundamentare, schimbarea consulului general Adrian Georgescu cu Mugurel Tiberiu Dinu are următoarea justificare: „Pentru desfășurarea în condiții normale a activității Consulatului General al României la Milano, Republica Italiană precum și pentru reprezentarea corespunzătoare a intereselor românești în cadrul circumscripției consulare, Ministerul Afacerilor Externe propune: 1. Să se aprobe numirea domnului Tiberiu Mugurel Dinu în funcția de consul general, șef al Consulatului General al României la Milano, Republica Italiană. 2. Ministrul afacerilor externe să semneze patenta consulară prin care se notifică autorităților țării de reședință această numire”.

Vezi și

Scenariul care detonează cazul Caracal: ‘Dincă era conectat la București, direct prin Ministerul de Interne’

Este oficial! Mii de români nu vor mai plăti acest impozit

Fără precedent! Lovitura pe care i-o dă Viorica Dăncilă lui Klaus Iohannis, înainte de alegeri

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare