sursa foto:  ziaruldeiasi.ro

Semnalul de ALARMĂ care înfioară băncile! Lovitura pe care le-o pregătește Guvernul

Guvernul Tudose le pregătește o adevărată lovitură băncilor din România, cel puțin asta susține unul dintre liderii politici ai Opoziției. Președintele PNL, Ludovic Orban, a tras un semnal de alarmă joi seara.

Orban a afirmat că, după părerea sa, Partidul Social Democrat pregătește o suprataxare a băncilor.

„Partidul de guvernământ are anumite obiective imagistice dar are şi anumite obiective de natură fiscală. Pregătesc suprataxarea băncilor, acesta este obiectivul de natură fiscală. Obiectivul imagistic este atacul împotriva băncilor, dar este un atac laş pentru că, dacă vrei să spui, spui banca cutare nu a plătit impozit (…) trebuie să spui cu nume şi prenume”, a declarat Orban, la un post de televiziune.

Tot el a adăugat că şi în cazul în care anumite bănci nu ar fi plătit impozit în conformitate cu legea, principala vinovăţie o poartă cei de la ANAF.

„Dacă băncile nu au plătit impozite în România în conformitate cu legea, principala vinovăţie este a celor de la ANAF, pentru că nu am auzit de controale de răsunet făcute de ANAF la vreuna din bănci în ultimii 5 ani. (…) Dacă este ceva care nu este legal sau dacă nu s-au plătit impozite, acest lucru nu este imputabil companiilor, ci este imputabil celor de la ANAF pentru că nu au aplicat legea sau este imputabil legii pentru că lasă portiţele legale pentru a permite reducerea impozitului”, a explicat preşedintele PNL.

Vezi și „FENTEAZĂ” legea! Metodele găsite de controlorii RATB pentru a da MAI MULTE amenzi

O amendă a făcut prăpăd pe litoralul românesc. Ce sumă veți plăti dacă faceți asta

Atenție la acest model de DACIA! Nu o duceți la Rabla – vă poate îmbogăți

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.