sursa foto:  romaniacurata.ro

Șerban Nicolae: ‘Ați dat ordonanțe de urgență noaptea, hoților!’

Senatorul PSD Șerban Nicolae a criticat Guvernul, la dezbaterea moţiunii de cenzură, spunând că este format din „oameni interschimbabili”, că sunt „impostori care trebuie demişi de îndată”, că sunt „la fel de incompetenţi oriunde i-ai pune” şi „nu au nicio meserie şi în general nu ştiu ce caută pe acolo”. „Cum să-l iei în serios pe unul care spune că lucrează 16 ore pe zi atunci când întreaga lui familie depindea de munca lui de la privat lucra part time”, a spus el, despre premierul Ludovic Orban.

„Nici măcar nu pot spune că aţi dat ordonanţe de urgenţă noaptea ca hoţii, nu mai e loc de comparaţie. Nu mai e loc de comparaţie, nu sunteţi ca hoţii. Aţi dat ordonanţe de urgenţă noaptea, hoţilor!”, le-a transmis Şerban Nicolae, miercuri, la dezbaterea moţiunii de cenzură.
Acesta l-a ironizat pe premierul Orban despre care a spus că, în opinia sa, împarte la 16, cât este numărul ministerelor, cele 16 ore de muncă pe zi la care a făcut referire premierul.
„Cum să-l iei în serios pe unul care spune că lucrează 16 ore pe zi atunci când întreaga lui familie depindea de munca lui de la privat lucra part time. (…) Ai scos relaţia cu statul din aceşti bugetari de dreapta, mor de foame!”, a afirmat Nicolae.
El a spus că guvernul ar trebui să se autodenunţe la Parchet şi că a adoptat ordonanţe fără avize şi fără studii de impact.
„Domnule Dan Barna, sunteţi complici acestor guvernanţi. Să nu cumva să credeţi să dacă vă manifestaţi zgomotos nu veţi da socoteală”, a spus Nicolae.
Acesta i-a catalogat şi pe cei de la PMP drept „complicii” PNL.
„E foarte uşor să comanzi dublarea alocaţiilor când eşti în opoziţie şi e mizerabil să le amâni când eşti la putere. (…) Incompetenţa celor de la guvernare e profund toxică şi dăunătoare pentru români. Astăzi vor pleca acasă în huiduieli şi este foarte grav că s-a ajuns aici” a spus Şerban Nicolae, conform news.ro

Vezi și:

EXCLUSIV Lovitură de teatru: După reorganizare, dă cu plus! Violeta Alexandru crește numărul de bugetari

Lovitură pentru Guvernul Orban! Răsturnare de situaţie în privinţa dublării alocaţiilor! Mutare în regim de urgenţă, la Senat

Guvernul Orban schimbă tacit legea! Cine va mai putea beneficia de bani de la stat

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare