sistemul 112

sursa foto:  romania-actualitati.ro

Situația la zi! Raed Arafat vine cu noi informații

În cadrul conferinței de presă, de la sediul MAI, secretarul de stat în MAI, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat și secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru au făcut declarații referitoare la gestionarea situației privind noul Coronavirus (COVID-19).

Raed Arafat a declarat că în acest moment nu este nicio persoană pozitivă pentru coronavirus.

„Nu avem, în acest moment, nicio persoană pozitivă pentru coronavirus. Sunt mai multe probe în testare în continuare, mai apar situații care necesită testare, dar rugămimtea noastră către toți, să nu devină fiecare din aceste cazuri o poveste întreagă de panică până la momentul ieșirii rezultatului. După cum vedeți toate situațiile care au fost semnalate, și cu diferite tipuri de știri extrem de agresiv, s-a rezultat că sunt negative”, a informat șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

„Astăzi, la ora 14.00, se aflau 69 de persoane în carantină, 4818 de persoane izolate la domiciliu, din care 920 în București. Ca și locuri în spitalele din România, paturi de boli infecțioase în acest moment 7620, din care 92 de paturi sunt de anestezie și terapie intensivă, iar acestea sunt în instituțiile de boli contagioase”, a informat secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru.

 

Vezi și:Un doctor a răbufnit pe tema coronavirusului: Mă ofer voluntar să mă infectez. Astfel de virusuri nu prezintă pericol decât pentru categoriile cu risc maxim

Mega-veste! Se acordă noi tipuri de concedii

Nebunie în MAI! Marcel Vela amputează drepturile polițiștilor? ‘Conduce la conflicte ireconciliabile

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare