sursa foto:  Facebook.com

Situația politică din România poate lua o întorsătură total neașteptată. Marcel Ciolacu: ‘Alegerile anticipate sunt singura soluție’

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, precizează că alegerile anticipate sunt cea mai bună soluție, dacă Guvernul Cîțu va cădea prin moțiune de cenzură.

„Mâine avem decizia CCR-ului. Indiferent care este, dacă nu există conflict, imediat intră pe ordinea de zi, într-o zi sau două la vot moţiunea şi tot PSD-ul va vota această moţiune. (…) Dacă există conflict, o să solicit colegilor mei ca mâine să depunem moţiunea Partidului Social Democrat, care este pregătită. Avem semnăturile, avem textul”, a declarat Marcel Ciolacu.
Ciolacu a reafirmat că, dacă moţiunea de cenzură va fi votată, PSD vede ca „singură soluţie” alegerile anticipate, el reiterând că „este exclus” ca PSD să susţină un guvern minoritar al PNL.

„Din punctul nostru de vedere, e o singură soluţie: alegeri anticipate. Nu pot să cer colegilor meu să facă guvern cu Raluca Turcan, cu Cîţu, cu Oroş. (…) Ce alianţă să facem? Ne întoarcem frumos la popor, românii au întotdeauna dreptate”, a adăugat preşedintele PSD.

Marcel Ciolacu a pus la îndoială „credibilitatea” actualilor guvernanţi „în faţa românilor”.

„Noi avem un mesaj clar: alegeri anticipate. Că durează trei luni, că pui un guvern de tehnocraţi care organizează alegerile şi gestionează problemele sanitare şi economice o perioadă limitată, suntem total de acord. Dar nu mai vedem altă ieşire din criză decât întoarcerea la români, românii să voteze. E o utopie să intrăm noi la guvernare acum”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.
Preşedintele PSD a criticat şi modul în care a fost organizat Congresul PNL de sâmbătă, el considerând că acesta reprezintă „cea mai mare sfidare” la adresa românilor. El a reclamat că „toate instituţiile statului au luat pauză o zi” şi că nimeni nu a intervenit la evenimentul la care au fost prezenţi aproape cinci mii de oameni, conform News.ro.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare