sursa foto:  Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Situație dură! Ce se întâmplă cu pacienții de la Spitalul Foișor ale căror operații au fost amânate. Ministrul Sănătății: ‘Am cerut să ni se pună la dispoziție paturile de terapie intensivă’

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a declarat că pacienții de la Spitalul Foișor ale căror operații au fost amânate vor fi prioritizați către alte unități medicale.

Ioana Mihăilă a fost întrebată, vineri, la Timişoara, ce le transmite celor 865 d pacienţi de la Spitalul Foişor ale căror operaţii au fost amânate şi a afirmat: ”Pacienţii care nu au avut acces la servicii medicale sunt cei care vor fi prioritizaţi pentru acces în acele spitale în care am cerut susţinerea pentru acea perioadă cumplită de vârf a valului patru, perioada în care am cerut din nou susţinerea pentru a ne pune la dispoziţie paturile de terapie intensivă”.

Întrebată ce mesaj are pentru cei 57 de pacienţi care au nevoie de un transplant, Ioana Mihăilă a declarat că şi aceştia sunt pe lista de priorităţi.

”Sunt pe lista de priorităţi şi aceste spitale sunt pe lista de priorităţi pentru revenirea la specialitatea anterioară”, a declarat Mihăilă, informează news.ro.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare