sursa foto:  Yahoo Sports

Situație politică tensionată în Ucraina! Primarul Kievului, Vitali Klitschko, replică pentru Volodimir Zelenski: ‘Este fără sens. Am lucruri de făcut în oraș’

Tensiuni politice în Ucraina! Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a respins ferm criticile preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski.

 

Primarul Kievului, fostul boxer profesionist Vitali Klitschko, a răspuns duminică la criticile președintelui Ucrainei cu privire la măsurile de ajutor pentru locuitorii capitalei astfel încât aceștia să reziste întreruperilor de curent. Primarul a calificat disputa drept un „nonsens” pe fondul campaniei militare a Rusiei.

Klitschko a spus că 430 de „centre de încălzire” îi ajută pe rezidenți să facă față efectelor atacurilor Rusiei asupra centralelor electrice și mai mult de 100 au fost planificate în caz de condiții extreme. Președintele Zelenski a remarcat săptămâna trecută că au existat o mulțime de plângeri cu privire la măsurile adoptate în capitală.

Nu vreau să mă implic în bătălii politice, în special în situația actuală”, a declarat Vitali Klitschko într-un videoclip postat pe Telegram.

Este fără sens. Am lucruri de făcut în oraș.”, a mai declarat primarul Kievului, potrivit Al Jazeera.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare