sursa foto:  evz.ro

Solicitare pentru românii din Diaspora! Traian Băsescu, mutare de ultimă oră

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, face o mutare de ultimă oră, prin mâna sa dreaptă și președinte al PMP, Eugen Tomac.

PMP solicită Biroului Electoral Central și Ministerului de Externe să decidă de urgență prelungirea programului secțiilor de vot din străinătate, astfel încât toți românii din Diaspora și din R. Moldova care se prezintă la vot să își poată exercita dreptul și după ora 21:00.

„Cozile formate la secțiile de vot din Diaspora demonstrează că Guvernul PSD vrea să îngrădească dreptul acestora de a-și exprima opțiunea. Mai ales că, știu și ei, românii plecați la muncă în străinătate votează tradițional împotriva actualei puteri.

Partidul Mișcarea Populară cere Biroului Electoral Central și Ministerului de Externe să decidă de urgență prelungirea programului secțiilor de vot din străinătate, astfel încât toți românii din Diaspora și din R. Moldova care se prezintă la vot să își poată exercita dreptul și după ora 21.00.

Precizăm că, în anumite state din Uniunea Europeană, votul s-a desfășurat timp de două zile, tocmai pentru a încuraja participarea cetățenilor la scrutin”, a dezvăluit Eugen Tomac.

Vezi și EXCLUSIV Oficial! Informația despre fraudarea alegerilor, aruncată în spațiul public azi de USR, este falsă

Analiza care aruncă-n aer alegerile europarlamentare! USR-PLUS are șase candidați cu probleme, la fel ca PSD

Un prezentator cunoscut iese la rampă! Atac la adresa lui Cristian Tudor Popescu

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare