sursa foto:  FUMN.EU

Un prezentator cunoscut iese la rampă! Atac la adresa lui Cristian Tudor Popescu

Un prezentator cunoscut îl atacă pe jurnalistul Cristian Tudor Popescu! Dragoș Pătraru, moderatorul de la Starea Nației, a avut o ieșire la adresa lui CTP pe pagina sa de Facebook.

„Despre derapajele celor care se consideră întotdeauna de partea bună a forței. La radio, domnul CTP i-a numit ”lași, nesimțiți, oportuniști, lipsiți de caracter” pe toți cei care nu vor merge la vot duminică. Asta nu înainte de la le transmite celor care se prezintă la vot că sunt niște oameni ok, după toate standardele acceptabile într-o lume civilizată, doar dacă votează împotriva PSD și bifează ”Da” la cele două întrebări ale referendumului.

Factfulness: La nivelul țărilor europene, prezența medie la vot abia sare de 42%. Asta în condițiile în care, la ultimele alegeri, Germania a avut o prezență de 48%, Franța – 42%, Finlanda – 39%, Portugalia – 33%, iar România – 32%. Cehia a avut 18%. Cehii sunt foarte lași, nesimțiți, oportuniști și lipsiți de caracter, se știe. 

Concluzia: 60% dintre cetățenii europeni sunt lași, nesimțiți, oportuniști și lipsiți de caracter. La fel cum sunt, în opinia domnului CTP, doi din trei români. Suntem bine!

Cu scuzele de rigoare că mi-am permis să sancționez chestia asta atât de măruntă, în loc să mă ocup de altele, mult mai importante, domnule, că uite, ne luptăm cu nenorociții ăștia, vă aștept la 22,30, la Starea nației. Pe Prima TV.
Știu, aproape toată lumea de aici merge la vot și foarte mulți dintre cei care se dau pe net zilele astea sunt europeni dintre aceia care cred că oamenii care nu votează cum vor ei nici nu merită să trăiască.”, scrie Dragoș Pătraru pe contul său de Facebook.

Citește și:

Ieşirea violentă a lui Andrei Caramitru îi costă scump pe cei din USR-PLUS! Foştii votanţi rup rândurile

E oficial! Amnistia fiscală a fost publicată în Monitorul Oficial! Cine scapă de plata datoriilor

Cine e, de fapt, femeia care l-ar fi ‘îngropat’ pe Radu Mazăre – Guvernul Dăncilă a ‘uns-o’ în funcție

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare