sursa foto:  a1.ro

Cine e, de fapt, femeia care l-ar fi ‘îngropat’ pe Radu Mazăre – Guvernul Dăncilă a ‘uns-o’ în funcție

Fratele lui Radu Mazăre, Mihai Mazăre, a lansat o serie de acuzații grave, după ce fostul primar al Constanței a fost adus în țară.

Mihai Mazăre a explicat, la România TV, cum a fost prins și reținut Mazăre, dar a oferit și o serie de detalii legate de consulul onorific al României din Madagascar, Lăcrămioara Toader, și fiul acesteia, Dorin, despre care a spus că se afla „în relații de dușmănie” cu fostul primar.

În mod surprinzător, Lăcrămioara Toader a fost „unsă” consul onorific în Madagascar chiar de către Guvernul Dăncilă, la 28 martie 2019.

Important este faptul că Lăcrămioara Toader este nimeni alta decât mama partenerului de afaceri al lui Radu Mazăre, cel care l-a ajutat în 2012 pe primarul condamnat la nouă ani de închisoare să închirieze terenul pe care a construit complexul turistic de lux din Madagascar. Informația a fost publicată de Rise Project în vara lui 2017, când Lăcrămioara Toader nu fusese încă numită consul, iar Radu Mazăre nu fugise din țară.

Despre legăturile consulului onorific al României în Madagascar cu fostul lider al PSD Constanța a vorbit și Serge Rameau, în interviul pe care l-a acordat Europei Libere. „Doamna Toader l-a ajutat cu bună-credință pe Radu Mazăre când a venit în Madagascar. Înainte să fie numită consul onorific, a avut un acord de afaceri cu Radu Mazăre. Fiul ei, Dorin, a cumpărat pământ pentru Radu Mazăre, pentru că străinii nu pot cumpăra terenuri în Madagascar. I-a închiriat pe 99 de ani terenul lui Radu Mazăre și a supervizat construcția complexului turistic pe care îl deține. Relația lor s-a destrămat însă, în termeni neamicali”, a spus consulul onorific al Madagascarului la București.

Vezi și

SURSE Lovitură pentru Klaus Iohannis, înainte de alegeri! Mișcarea făcută de #Rezist

Veste bună! Se schimbă o lege cheie care îi vizează pe toți românii

Alertă De azi, e obligatoriu! Modificare-cheie în privința salariaților din România

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare