sursa foto:  http://epochtimes-romania.com

SURSE Lovitură pentru Klaus Iohannis, înainte de alegeri! Mișcarea făcută de #Rezist

Duminică, 26 mai 2019, vor avea loc alegerile europarlamentare. Conform surselor Bugetul.ro, Klaus Iohannis și Partidul Național Liberal vor încasa o adevărată lovitură din partea protestatarilor #Rezist.

Potrivit informațiilor intrate în posesia Bugetul.ro, protestatarii #Rezist nu vor vota cu PNL la alegerile europarlamentare. Mai mult, aceștia nu vor pune ștampila nici pe Klaus Iohannis în primul tur al alegerilor prezidențiale din acest an.

Surse ne-au declarat că #Rezist va susține candidatul USR-PLUS la alegerile prezidențiale. Totodată, va vota lista USR-PLUS la europarlamentarele de duminică.

Vezi și EXCLUSIV Cine finanțează ONG-ul Declic, cel care a organizat mega-protestul ‘Toți pentru Europa’

Totuși, protestatarii vor susține referendumul pe justiție, din data de 26 mai, demarat de șeful statului.

În aprilie, Angi Șerban a atacat PNL-ul

Aceasta nu ar fi prima poziționare a protestatarilor #Rezist împotriva PNL. Angi Șerban, una dintre cele mai cunoscute voci din tabăra #Rezist, a atacat, la sfârșitul lunii aprilie, Partidul Național Liberal, după ce doi membri TNL au distribuit pliante false cu USR-PLUS.

Chiar dacă respectivii au fost excluși din partid, Șerban atacat dur PNL-ul, susținând că „copiii ăia nu au făcut-o de capul lor”.

Vezi și Protestatarii #Rezist intră la rupere în scandalul pliantelor false: ‘Banii veneau de la șmecherii de partid, prin intermediari’

„N-am apucat ieri să-mi dau cu părerea despre treaba cu afișele mincinoase împrăștiate de ăia de la TNL pentru că am fost gospodină, dar am să vă spun o poveste.

Copiii ăia n-au facut-o de capul lor!

De unde știu!? Nu, nu știu exact cine, ce, cum, dar știu că am mai văzut asta în trecut.

Întotdeauna am făcut parte din mai multe lumi, sau am gravitat pe lângă ele.. și pentru că am această capacitate de a-mi câștiga respectul oriunde, am avut și cunoștințe de care nu sunt tocmai mândră.

Mai de mult, când eram studentă, cunoșteam o haită de câini turbați care făcea legea într-un cartier. Și pentru că eram tânără studentă și cu vorbele la mine, aveau un soi de respect față de mine, ba chiar unul dintre ei avea un atașament și-atunci eram automat respectată și de restul. (Știu, pare scenariu de film, dar viața mea chiar a fost presărată cu multe situații din astea la care alții se tem până și să viseze)

Să ne întoarcem la subiect.

Băieții ăștia făceau multe rahaturi pentru bani, nimic cinstit, numai găinării. Era genul ăla de grup pe care îl plăteau șmecherii care nu voiau să se murdărească.
Erau atât de imprevizibili încât ajungeam să-i sun și să le spun că mașina x este venită la mine, să nu cumva..!

Vezi și SURSE Lovitura devastatoare care i se pregătește lui Klaus Iohannis! Contracandidatul care poate schimba total soarta alegerilor prezidențiale

Ei bine, când începeau campaniile electorale, dansau de fericire ca băștinașii pe lângă foc. Făceau bani serioși!

Pe ce?

Pe rupt afișe electorale, distrugere de bannere și pe ghiciți ce? Distribuirea de pliante mincinoase, exact ca la TNL. Banii veneau de la șmecherii de partid prin intermediari. Și erau plătiți bine, iar pliantele le primeau gata făcute pentru a nu exista riscuri. Îmi aduc aminte și acum despre un scandal din perioada aia, perioadă în care nu mă interesa politica. Nu mai știu candidatul, dar știu că încerca opoziția de atunci să-l saboteze cu pliante mincinoase în care scria că va legaliza căsătoriile între homosexuali.

N-am vrut niciodată să știu prea multe detalii despre ce făceau băieții ăștia și cum făceau, dar știam ce le poate pielea, până și poliția îi știa bine. Când se întâmpla câte ceva, îi vedeam cum se plimbau cu mașinile pe la secții.

Am pierdut de mult legătura cu oamenii ăștia, la un moment dat, mare parte din ei erau împrăștiați prin Europa, nici măcar nu mai știu dacă sunt toți în viață..

V-am povestit asta pentru a vă trage de mânecă un pic. Lucrurile de genul acesta nu sunt făcute de doi extaziați, sunt bine puse la punct de „mai de sus”, sunt finanțate de șmecherii cu interes în partid, e o întreagă rețea acolo. Poliția ar face bine să afle cine stă în capătul rețelei și să nu se mulțumească cu doi tineri care au făcut un ban necinstit, puroiul e mai mare de atât.

Mesaj pentru PNL:
Metoda asta e tare veche, o știu eu de mai bine de 10 ani. Chiar n-ați putut să veniți cu ceva nou?
Nu mă impresionează excluderea celor doi și comunicatul de presă cu pseudo-scuzele voastre. Pe mine mă interesează să aflu cine este capul acestei „inițiative”!?”, spunea, la acea vreme, Angi Șerban.

Florin Bădiță, miting pro-Cioloș

În toamna anului 2016, la un an de la învestirea Guvernului Cioloș, Florin Bădiță, liderul #Rezist, a organizat un miting pentru susținerea lui Dacian Cioloș.

Evenimentul organizat de Bădiță a fost un eșec total. Pe Facebook, și-au anunțat prezența peste 500 de români, însă în stradă nu au fost mai mult de 14 oameni, după cum dezvăluia Mediafax.

Vezi și Veste bună! Se schimbă o lege cheie care îi vizează pe toți românii

Alertă De azi, e obligatoriu! Modificare-cheie în privința salariaților din România

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare