sursa foto:  evz.ro

Protestatarii #Rezist intră la rupere în scandalul pliantelor false: ‘Banii veneau de la șmecherii de partid, prin intermediari’

Scandal uriaș în Opoziție! Liderii #Rezist intră în forță în scandalul pliantelor false cu USR, distribuite de membrii TNL.

Angi Șerban susține că aceasta este o practică veche, dezvăluind că „copiii ăia nu au făcut-o de capul lor”.

Mai mult, aceasta spune că această metodă îi e cunoscută și că „șmecherii de partid” plătesc bani grei, prin interpuși.

„N-am apucat ieri să-mi dau cu părerea despre treaba cu afișele mincinoase împrăștiate de ăia de la TNL pentru că am fost gospodină, dar am să vă spun o poveste.

Copiii ăia n-au facut-o de capul lor!

De unde știu!? Nu, nu știu exact cine, ce, cum, dar știu că am mai văzut asta în trecut.

Întotdeauna am făcut parte din mai multe lumi, sau am gravitat pe lângă ele.. și pentru că am această capacitate de a-mi câștiga respectul oriunde, am avut și cunoștințe de care nu sunt tocmai mândră.

Mai de mult, când eram studentă, cunoșteam o haită de câini turbați care făcea legea într-un cartier. Și pentru că eram tânără studentă și cu vorbele la mine, aveau un soi de respect față de mine, ba chiar unul dintre ei avea un atașament și-atunci eram automat respectată și de restul. (Știu, pare scenariu de film, dar viața mea chiar a fost presărată cu multe situații din astea la care alții se tem până și să viseze)

Să ne întoarcem la subiect.

Băieții ăștia făceau multe rahaturi pentru bani, nimic cinstit, numai găinării. Era genul ăla de grup pe care îl plăteau șmecherii care nu voiau să se murdărească.
Erau atât de imprevizibili încât ajungeam să-i sun și să le spun că mașina x este venită la mine, să nu cumva..!

Ei bine, când începeau campaniile electorale, dansau de fericire ca băștinașii pe lângă foc. Făceau bani serioși!

Pe ce?

Pe rupt afișe electorale, distrugere de bannere și pe ghiciți ce? Distribuirea de pliante mincinoase, exact ca la TNL. Banii veneau de la șmecherii de partid prin intermediari. Și erau plătiți bine, iar pliantele le primeau gata făcute pentru a nu exista riscuri. Îmi aduc aminte și acum despre un scandal din perioada aia, perioadă în care nu mă interesa politica. Nu mai știu candidatul, dar știu că încerca opoziția de atunci să-l saboteze cu pliante mincinoase în care scria că va legaliza căsătoriile între homosexuali.

N-am vrut niciodată să știu prea multe detalii despre ce făceau băieții ăștia și cum făceau, dar știam ce le poate pielea, până și poliția îi știa bine. Când se întâmpla câte ceva, îi vedeam cum se plimbau cu mașinile pe la secții.

Am pierdut de mult legătura cu oamenii ăștia, la un moment dat, mare parte din ei erau împrăștiați prin Europa, nici măcar nu mai știu dacă sunt toți în viață..

V-am povestit asta pentru a vă trage de mânecă un pic. Lucrurile de genul acesta nu sunt făcute de doi extaziați, sunt bine puse la punct de „mai de sus”, sunt finanțate de șmecherii cu interes în partid, e o întreagă rețea acolo. Poliția ar face bine să afle cine stă în capătul rețelei și să nu se mulțumească cu doi tineri care au făcut un ban necinstit, puroiul e mai mare de atât.

Mesaj pentru PNL:
Metoda asta e tare veche, o știu eu de mai bine de 10 ani. Chiar n-ați putut să veniți cu ceva nou?
Nu mă impresionează excluderea celor doi și comunicatul de presă cu pseudo-scuzele voastre. Pe mine mă interesează să aflu cine este capul acestei „inițiative”!?”, dezvăluie Angi Șerban.

Vezi și

Frații Dedeman au semnat contractul! Mega-tranzacție pe piața din România!

EXCULSIV! Liviu Dragnea i-a băgat în priză! Gigantul de pe piață care a fost lovit în plin

Liviu Dragnea aruncă-n aer criticile Opoziției! ‘Am fluturașul de salariu la mine’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare