andrei caramitru

sursa foto:  digi24.ro

Ieşirea violentă a lui Andrei Caramitru îi costă scump pe cei din USR-PLUS! Foştii votanţi rup rândurile

Fostul consilier pe probleme economice al lui Dan Barna, Andrei Caramitru, a lansat un atac dur la adresa candidatului independent George Simion, numindu-l „dement infiltrat”.

„Vreți să NU avem conflicte inter-etnice fabricate de KGB? Frați maghiari – NU votati UDMR. Frați români – NU votati PSD/ALDE sau pe dementul infiltrat George Simion. E simplu”, a scris, pe Facebook, Caramitru, după ce George Simion a fost lovit de etnici maghiari, la Cimitirul Eroilor de la Valea Uzului.

Ieșirea lui Andrei Caramitru a fost taxată chiar de foști votanți USR.

„George Simion e un patriot și din postările tale reiese incultura și o atitudine fascistă. Infiltrat unde?… securiștilor… Ați luat cu japca partidul de la un patriot, de la Nicușor Dan… Voi vorbiți mafioților? Zero ai făcut pe lângă George Simion în acești zece ani… Mai pune mână și citește câte ceva”, i-a replicat unul dintre utilizatorii de Facebook.

„Pacat, domnule! Chiar sunt dezamagit. V-am facut campanie la toti prietenii mei in 2016. Nu regret, ma bucur ca au intrat alti oameni in Parlament”, i-a scris un altul.

Vezi și SURSE Lovitură pentru Klaus Iohannis, înainte de alegeri! Mișcarea făcută de #Rezist

Veste bună! Se schimbă o lege cheie care îi vizează pe toți românii

Alertă De azi, e obligatoriu! Modificare-cheie în privința salariaților din România

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare