sursa foto:  evz.ro

Sorina Matei, intervenție explozivă în cazul Sorinei! Cine mai poate anula pașaportul fetiței

Jurnalista Sorina Matei are o intervenție explozivă în cazul Sorinei, fetița din Baia de Aramă, adoptată de familia Săcărin.

Sorina Matei susține că doar Serviciul Paşapoarte Dolj, pe capul, semnătura şi răspunderea lor legală mai poate anula sau nu paşaportul micuţei deja făcut şi găsit cu probleme.

„Cu paşaportul vieţii. Încă de ieri, procurorul de caz a semnat decizia de restituire a paşaportului micuţei Sorina, document găsit a fi făcut cu o serie de ilegalităţi şi neregularităţi în ceea ce o priveşte pe micuţa Sorina. Mâine urmează ca paşaportul să ajungă la Serviciul Paşapoarte Dolj de unde îl poate prelua chiar un al 3-lea ofiţer activ, operativ, militar al STS. 🤪Paşaportul este trimis cu actele doveditoare care probează ilegalităţile şi neregularităţile şi este doar de competenţa legală a Serviciului Paşapoarte Dolj, pe capul, semnătura şi răspunderea lor legală dacă anulează sau nu paşaportul micuţei deja făcut şi găsit cu probleme. Potrivit legii, procurorii nu pot anula paşapoarte, de asta se ocupă strict emitentul- adică în acest caz Serviciul Paşapoarte Dolj. Dacă Tribunalul Slatina respinge mâine ordonanţa lui Licu – fetiţa poate ieşi din ţară cu un paşaport în regulă emis de Serviciul Paşapoarte Dolj, dacă Tribunalul Slatina admite ordonanţa lui Licu- se aplică decizia restrictivă a instanţei. Ancheta penală continuă”, scrie, pe Facebook, Sorina Matei.

Vezi și

#Rezist provoacă un adevărat cutremur pe scena politică! Cine e ‘securistul’ din USR-PLUS

Mega-surpriză pentru mii de români! Câți bani ar putea primi

Un nou protocol a fost descoperit! Abuz incredibil al Jandarmeriei Române

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare