sursa foto:  Facebook

Știați? Cum îți poți găsi telefonul chiar dacă este pe silențios și cât te costă acest lucru

Probabil tuturor ne-a stat sufletul la gură întâmpinând această problemă. Cu toții ne-am pierdut telefonul măcar o dată, acesta fiind pe silențios. Fie că am uitat unde l-am pus în casă sau chiar l-am pierdut, există o modalitate prin care ne putem recupera telefonul, și aceasta este utilă chiar și în cazul în care ni s-a furat.

Este vorba despre aplicația Whistle Phone Finder. Aceasta vine în ajutorul nostru doar printr-o simplă descărcare. Aceasta funcționează perfect chiar şi într-o camera de 30 de metri pătraţi. Tot ce trebuie să faci este să fluieri, iar telefonul te va auzi şi va începe să cânte. Mai mult de atât, aplicația este gratuită.

Potrivit Antena3, alte aplicații la care mai poți apela sunt:

My iPhone (iPhone, iPad, iPod, Mac), aplicaţia gratuită e foarte populară şi te ajută să-ţi găseşti orice dispozitiv mobil cu sistem de operare iOS de la Apple care ţi-a fost furat sau pe care l-ai pierdut. Programul Find My iPhone îţi permite să ştergi şi datele din memoria telefonului, dar cu ajutorul unei parole, scrie Libertatea.

BlackBerry Protect: Aplicaţie compatibilă cu dispozitivele mobile Blackberry şi cu utilizatorii de BlackBerry App World. Cu ajutorul acesteia se poate localiza telefonul şi se pot şterge date personale din dispozitivul pierdut sau furat.

Where’s My Droid (platformă Android): Aplicaţia gratuită, concepută special pentru sistemul de operare Android, te ajută să-ţi recuperezi telefonul sau tableta în două moduri diferite. În primul caz, dacă ştii sigur că aparatul este prin preajmă, poţi declanşa o alarmă, astfel încât să-l auzi şi să-l recuperezi. A doua metodă e de a-l localiza pe o hartă (dacă telefonul e conectat la internet sau are GPS-ul activat).

Vezi și Atenție, șoferi! Guvernul și-a dat ACORDUL – pentru ce FAPTĂ vi se poate lua permisul 90 de zile

Robert Turcescu anunță CUTREMUR în presă! Ce importantă publicație ar fi MURIT

DUREROS! Pentru câți bani și-a dat viața românul UCIS în Afganistan

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare