sursa foto:  adevarul.ro

Vă surprinde? Ce avere are mama Anamariei Prodan

Recent, din cauza unor probleme de sănătate, mama Anamariei Prodan Reghecampf, Ionela Prodan, a fost internată în spital.

Cântăreață de muzică populară, Ionela Prodan a acumulat, de-a lungul timpului, o avere impresionantă. Conform declarației de avere, depuse în anul 2016, în calitate de candidat al PSD Covasna pentru un fotoliu de deputat, mama sexy-impresarei deține o vilă evaluată la circa 600.000 de euro, cu o suprafață de 450 de metri pătrați.

De asemenea, ea mai are o casă în București, un apartament, tot în Capitală, dar și o casă de locuit, în comuna Jilava, achiziționată în 2008.

Cântăreața de muzică populară mai deține un teren agricol și unul intravilan, două mașini, bijuterii în valoare de 5.000 de euro, tablouri de 10.000 de euro, în timp ce în conturi se află aproximativ 1,4 milioane de euro. Ionela Prodan nu a completat câți bani câștiga din activitatea ei de cântăreața de muzică populară, informează stirilekanald.ro.

În document, mama Anamariei Prodan a precizat că are un singur venit, o pensie anuală de 26.400 de lei, adică 2.200 de lei pe lună.

Vezi și Și-ar dori-o mulți români! Ce pensie încasează fostul președinte Emil Constantinescu

Guvernul Dăncilă dă o nouă taxă: Cine sunt cei vizați și ce sumă enormă vor trebui să plătească

Se schimbă legea în cazul circulației fără rovinietă valabilă: Ce s-ar putea decide începând

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare