sursa foto:  sibiu100.ro

Surpriză! Cât costă operația făcută de Olguța Vasilescu

Fostul ministru al Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu, nu a avut liniște nici în perioada Crăciunului. Fosta șefă a Muncii a suferit o intervenție chirurgicală, în urma unui diagnostic de astigmatism.

Informația a fost „aruncată” în spațiul public de către România TV. Olguța Vasilescu a suferit o intervenție cu laser, potrivit sursei citate.

Mai mult, această perioadă a fost aleasă în mod special de către Vasilescu, dat fiind că are un program mai lejer și se poate recupera la domiciliu.

Bugetul.ro vă informează astăzi cât costă o astfel de intervenție chirurgicală.

La clinicile private, în funcție de metoda aleasă, prețul unei operații cu laser pentru astigmatism pornește de la 2.500 de lei și poate depăși 1.000 de euro, în funcție de metoda aleasă.

Operația a fost făcută la Craiova, în orașul de baștină al Liei Olguța Vasilescu, acolo unde își petrece sărbătorile.

Ce este astigmatismul

Astigmatismul este o afecţiune a ochilor şi apare atunci când corneea are o formă neregulată – seamănă mai degrabă cu o minge de rugby decât cu o minge sferică normală, care este, de fapt, forma normală a corneei.

Astigmatismul este un tip de eroare de refracție în care ochiul nu concentrează lumina uniform asupra retinei. Cornea alungită permite obiectelor reflectate de lumină, care se concentrează asupra a două puncte pe pupila ochiului în loc de doar unul, motiv pentru care imaginea este neclară. Această eroare de refracție necesită o altă corecție a ochilor, cum ar fi lentile de contact speciale cu cilindru și axă, informează site-ul lentiamo.ro.

Vezi și Bomba a fost detonată! Cine ar fi lucrat-o, de fapt, pe Olguța Vasilescu în războiul cu Klaus Iohannis – Săpată din interior

Oreste lansează marea ‘rachetă’! Lovitură în plin pentru #Rezist – Ultima mișcare făcută de Jandarmerie

Atenție! Cine e, de fapt, agresorul Vioricăi Dăncilă și ce avere are

Anunț-bombă! Un celebru lider #Rezist părăsește baricada: ‘Îmi dau jos haina de soldat civic și devin un simplu cetățean’

Vești uriașe pentru milioane de români! Se aplică de la 1 ianuarie 2019

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare