sursa foto:  digi24.ro

Surse S-a aflat motivul! De ce a fost, de fapt, Liviu Dragnea trădat de aliatul său de încredere

În urmă cu o săptămână, UDMR, prin liderul său, Kelemen Hunor, a dezvăluit că nu va susține restructurarea Guvernului în Parlament, dacă se va face astfel.

„UDMR va lăsa coaliţia PSD-ALDE să arate că are majoritate. Noi nu am luat o decizie, dar eu cred că dacă am votat o dată Guvernul, primul Guvern Grindeanu, după aceea Tudose, o dată Guvernul Dăncilă, a patra oară nu cred că va fi cazul să votăm un Guvern, mai ales că ei au majoritate. Vreau eu să se demonstreze că au majoritate, ei trebuie să adune 233 de voturi, noi încercăm să nu-i încurcăm nici pe cei din Opoziţie, nici pe cei din PSD-ALDE şi de aceea eu cred că dacă se va demonstra că această coaliţie are majoritate, poate reuşim şi noi să stopăm aceste acuzaţii total nefondate că PSD-ALDE stă în voturile noastre şi permanent noi nu ştiu ce şantajăm în dreapta şi în stânga, ceea ce nu este adevărat. Sunt acuzaţii lipsite de orice bază”, a spus Kelemen la RFI, întrebat ce va face UDMR dacă se va ajunge la o restructurare a Guvernului în Parlament.

Surse politice au dezvăluit din ce cauză UDMR-ul l-a părăsit pe Liviu Dragnea, în aceste momente grele. Potrivit România TV, Uniunea Democrată a Maghiarilor din România a primit ordin de la Bruxelles, să nu mai susțină PSD-ul, după controversele legate de legile justiției.

În caz contrar, PPE i-ar fi amenințat pe liderii UDMR cu excluderea din grup.

Vezi și

ANAF lovește din nou! Cum i-a păcălit instituția pe români

Și lui îi plac banii publici! Dezvăluire-bombă despre șeful USR: afaceri cu MAI, dar și cu prefectura lui Mazăre

EXCLUSIV Aflată în Costa Rica, Elena Udrea încasează o lovitură devastatoare! Ion Țiriac i-a dinamitat afacerea

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare