sursa foto:  Facebook

Theodor Stolojan îl dă pe Nicolae Ciucă drept candidatul PNL la prezidențialele din 2024: Altul, cu forța lui, nu avem

Fostul președintele al PartiduluI Național Liberal, Theodor Stolojan, a explicat de ce Nicolae Ciucă, actualul premier, pare să fie singura opțiune a liberalilor pentru alegerile prezidențiale din 2024.

Stolojan a punctat că, la ora actuală, Partidul Național Liberal nu are un alt personaj care să aibă forța competitivă a premierului Nicolae Ciucă.

Theodor Stolojan a fost întrebat, duminică, la emisiunea Insider Politic de la Prima TV dacă premierul Nicolae Ciucă va fi candidatul liberalilor la alegerile prezidenţiale, scrie News.ro.

Mi-e greu, nu ştiu ce să vă spun. Sigur că e preşedintele partidului, se bucură la ora actuală de încrederea cea mai mare din partid. Deci, în mod normal, dacă partidul se hotărăşte să aibă un candidat din rândul membrilor Partidului Naţional Liberal, altul cu forţa competitivă a domnului Ciucă, nu avem”, a precizat Stolojan.

Întrebat dacă Nicolae Ciucă va rezista în fruntea PNL până la alegerile prezidenţiale deoarece anul viitor nu mai fi premier şi puterea sa politică va scădea, Stolojan a răspuns: „Este corect, dar cred că va deveni preşedintele Senatului domnul Ciucă în momentul în care nu va mai fi prim-ministru. Nu uitaţi că undeva din octombrie-noiembrie anul viitor se intră în campanie, deja e campania locală, deci nu mai are timp de a schimba preşedinţii şi de a schimba structuri şi aşa mai departe. Partidul trebuie să fie deja în tranşee pentru campanie”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare