sursa foto:  bzi.ro

Theodor Stolojan: ‘Marea greșeală a României e că nu a luat planul de autostrăzi de pe vremea lui Ceaușescu să țină cont de el’

Theodor Stolojan fost prim-ministru al României a declarat despre lipsa autostrăzilor că ”noi facem proiectele de infrastructură în România mai scumpe și mai lungi ca durată ca toată lumea”.

 

De ce este infrastructura la pământ în România şi de ce nu avem autostrăzi. Theodor Stolojan dezvăluie adevăratul motiv

„Marea greşeală a României e că nu a luat planul de autostrăzi de pe vremea lui Ceauşescu să ţină cont de el. Putem critica acest PNRR, dar este important că avem atâţia kilometri de autostradă.

Capacitatea de gândire strategică în România este deficitară şi asta se regăseşte în toate domeniile. E tipic pentru ce se întâmplă în România, noi facem proiectele de infrastructură din România mai scumpe şi mai lungi ca durată ca toată lumea. Eu ca fost preşedinte de PNL eu particip la şedinţele de birou.”, a spus Theodor Stolojan, conform româniatv.net.

27% din banii alocaţi României prin PNRR vor fi folosiţi pentru construirea de autostrăzi şi căi ferate. Alte miliarde de euro vor fi alocate și pentru Sănătate, Educație și Energie.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare