sursa foto:  g4media.ro

Traian Băsescu îi răspunde lui Victor Ponta: ‘Nu există om politic care să ajungă în Rai’

Fostul președinte Traian Băsescu i-a răspuns, duminică seară, lui Victor Ponta care, referindu-se la el, a susținut că și ‘pe lumea cealaltă’ speră să fie ‘în locuri diferite’. Băsescu spune că Ponta minte atunci când susține că speră că ajungă în Rai, pentru că niciun om politic nu ajunge acolo. ‘Ați văzut vreun om politic care să fie Fecioara Maria?’, spune Băsescu.

Europarlamentarul Traian Băsescu i-a răspuns, duminică, fostului premier Victor Ponta care a afirmat că speră ca pe lumea cealaltă că ajungă în Rai şi să nu fie în acelaşi loc cu Băsescu.

„Nu degeaba îi spun eu mincinosul mincinoşilor (lui Victor Ponta – n.r.). Că el spune că speră să ajungă în Rai… Dom-le, nu există om politic care să ajungă în Rai, ăsta spune altă minciună! Aţi văzut vreun om politic care să fie Fecioara Maria? Măcar şi pentru compromisurile pe care le faci în viaţa politică şi tot nu ai cum să ajungi în Rai” a spus Băsescu duminică, la România Tv.

Acesta a adăugat că toţi politicienii „au paturile rezervate în partea cealaltă” şi că el şi-a asumat acest lucru atunci când a decis să facă politică.

Băsescu a adăugat că „asta e realitatea vieţii politice, nu numai la noi”.

„E vreun preşedinte al Statelor Unite care ajunge în Rai?”, a mai spus Băsescu.

Fostul preşedinte i-a criticat, de asemenea, pe liderii Pro România şi ALDE, spunând că „Ponta şi Tăriceanu sunt oameni care au trăit din trădare în politică”, conform news.ro

Vezi și:

Șoc total! General SRI, ‘uns’ de Eduard Hellvig, are dosar la DIICOT

Proiectul a fost adoptat! Mii de angajați au parte de beneficii uriașe

Veste mare! Scade vârsta de pensionare pentru anumiți români

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare