‘Trăsniții’ din PNL! Grig Chiroiu, cunoscut drept ‘Caporalul Pupăză’, propus șef de consiliu județean

Grig Chiroiu, cunoscut în spațiul public drept „Caporalul Pupăză” din serialul „Trăsniții”, a fost propus șef al Consiliului Județean Vâlcea de PNL Râmnicu Vâlcea.

Luni, 27 martie, Grig Chiroiu a fost votat, în unanimitate, propunerea PNL pentru președinția Consiliului Județean Vâlcea. „Pupăză” a fost propus chiar de președintele organizației municipale PNL Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu.

Ce a transmis PNL:

„Ședința Comitetului de Coordonare Locală de la Partidul Naţional Liberal – organizația Râmnicu Vâlcea, de astăzi, 27 Martie 2023.

Întâlnirile statutare ale membrilor organizatiei municipale au devenit o normă în mandatul domnului președinte Virgil Pîrvulescu. Astăzi, un nou CCL alături de liberalii valceni implicați în activitatea locală, unde s-au luat decizii importante pentru organizația noastră.

La propunerea d-lui președinte Virgil Pîrvulescu, membrii PNL Ramnicu Valcea au susținut, în unanimitate, la președinția Consiliului Județean Vâlcea, candidatura d-lui Grig Chiroiu – antreprenor vâlcean în domeniul turismului și personalitate marcantă, cunoscut tuturor pentru cariera din televiziune.

Tot cu unanimitate de voturi, ca propunere din partea organizației municipale pentru alegerile europarlamentare, a fost ales dl. Constantin-Bogdan Popa, consilier local la Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea și vicepreședinte al organizației municipale”.

Ce a spus Virgil Pîrvulescu

„Partidul Național Liberal este principalul partid de la nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea. Avem cel mai mare număr ce consilieri locali și asta ne obligă la smerenie în fața celor peste 13.000 de votanți de la alegerile din 2020. Valcenii și-au pus încrederea în noi, iar noi, cei de la PNL Râmnicu Vâlcea, avem responsabilitatea de propune, în continuare, oameni capabili care să îi reprezinte. Astfel, mă bucur că astăzi, am putut să vi-l prezint pe Grig Chiroiu și vă mulțumesc pentru votul dumneavoastră de sustinere. Mulți îl cunosc din televiziune, dar puțini știu că el este un antreprenor vâlcean, care cunoaște foarte bine domeniul turismului și problemele pe care oamenii le întâmpină când vin să ne viziteze județul. Alături de Grig Chiroiu pentru Președinția Consiliului Județan Vâlcea, organizația municipală are acum propuneri pentru alegerile din 2024 atât la deputați – dl. Cezar Bulacu, cât și la europarlamentare – dl. Constantin-Bogdan Popa. Membrii PNL cu care ne mândrim și care au demonstrat că politica trebuie făcută exclusiv pentru oameni, că votul odată primit, nu trebuie trădat pentru interese meschine. Le urez succes tuturor, urmează acum validarea în CCJ. Dumneavoastră, membrilor PNL, vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-o oferiți și odată cu ea, puterea de a continua reforma orașului nostru!”, a declarat Virgil Pîrvulescu.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare