sursa foto:  graiulsalajului.ro

Tratament pe bază de ‘grade’! A fost semnalat un abuz al Poliției

A fost semnalat un abuz al Poliției, în plină stare de urgență! Sute de timișoreni ar fi amendați zilnic, pentru încălcarea Ordonanței Militare nr. 4, însă, când vine vorba de Primăria Timșoara, oamenii legii închid ochii.

Conform unui articol publicat de Știripesurse.ro, IPJ Timiș ar dispune amenzi în mod preferențial.

Primarul Nicolae Robu ar beneficia de un tratament preferențial, conform sursei citate, iar asta în vreme ce sute de timișoreni ar fi amendați zilnic.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a declarat public că nu va respecta prevederile ordonanței, pentru că nu are cum, orașul fiind prea mare și timpul prea scurt, însă nu a fost amendat. IPJ Timiș nici măcar nu a dispus verificări. ȘTIRIPESURSE.ro a cerut IPJ Timiș să comunice dacă au fost date amenzi primăriei, însă reprezentanții instituției ne-au spus că nu pot comunica acest lucru întrucât de comunicare se ocupă Prefectura. Am verificat și la Prefectura Timiș, însă acolo nu au ajuns informări despre astfel de controale desfășurate de IPJ Timiș, scrie Știripesurse.ro.

Vezi și

EXCLUSIV Sunt vizați toți românii care stau la bloc! Singura condiție cu care administratorul vă poate face public numele la avizier

Ne mai putem proteja cadrele medicale de noul coronavirus sau totul este pierdut?

Medicii români au interzis! Motivul pentru care nu se poate prescrie tratamentul pentru COVID-19

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare