sursa foto:  Foto: Alex Stanciu

Ultim moment! Sindicaliștii au renunțat la protestul de la metrou: Circulația în subteran se va relua de sâmbătă dimineața

Protestul sindicaliștilor de la metrou se suspendă, însă circulația trenurilor se va relua sâmbătă dimineață. 

 

Un reprezentant al sindicatului a anunțat că renunță la protest încă din această seară. ”Imediat vom elibera metroul. În sfârșit domnul Drulă au recunoscut că sindicatul este cel cu care trebuie să discute”, a spus acesta la ieșirea de la negocieri. El a spus că sindicaliștii cer să nu fie scăzute salariile și să fie făcute angajări. ”Contractul de asociere dintre firma metroului și Metrorex e în instanță, așteptăm sentința”, a spus acesta. ”Nu are nici o legătură protestul spontan cu somația de eliberare a spațiilor comerciale”, a mai spus reprezentantul sindicatului.

”Am obținut ca săptămâna viitoare să ne vedem zi de zi referitor la: deficitul de personal pentru că tot scandalul a pornit de la disponibilizări. Deficitul a ajuns la 1200 de persoane, înseamnă 25% din personal. Ajunsesem în poziția să ne fie frică să ne mai facem treaba, să ne ducem la pușcărie sau să murim. Dl ministru Drulă și dl prim-ministru au făcut un buget care blochează activitatea Metrorex”, a spus sindicalistul, conform G4Media.ro.

Întrebat ce le transmite bucureștenilor care nu au cu ce să se întoarcă acasă, acesta a răspuns: „Multă sănătate le transmit”.

Reprezentantul sindicatului a mai spus că nu are rost să se reia circulația trenurilor în această seară.

Citește și:

Document! A fost zburat din funcție! Sursele Bugetul.ro, confirmate după o săptămână!

Vești importante! Toți acești salariați vor avea parte de sporuri, dacă lucrează de Paște

Ce se întâmplă cu românii care merg la muncă în străinătate. Raluca Turcan: ‘Legea va institui o colaborare mult mai strânsă între agențiile de plasare a forței de muncă și Inspecția Muncii’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare