sursa foto:  jurnaldebarlad.ro

Document! A fost zburat din funcție! Sursele Bugetul.ro, confirmate după o săptămână!

La 18 martie, Bugetul.ro anunța, pe surse, că arhitectul-regizor Răzvan Șipoș a fost dat afară de la ANAR. El a fost făcut șef la Apele Române în perioada în care instituția a fost condusă de Ervin Molnar, în prezent deputat PNL de Târgu Mureș, un apropiat al lui Ludovic Orban.

La vremea respectivă, Bugetul.ro a făcut o solicitare către Biroul de Presă al Administrației Naționale Apele Române, pentru a ne confirma informația.

După o săptămână, ANAR ne-a confirmat că a renunțat la serviciile lui Răzvan Șipoș. 

„Începând cu data de 16.03.2021, contractul individual de muncă al domnului Răzvan Șipoș a încetat”, a precizat, pentru Bugetul.ro, Biroul de Presă al ANAR.

Conform informațiilor noastre, actuala conducere a decis să renunțe la serviciile lui Șipoș, după ce Bugetul.ro a dezvăluit că nu are pregătire în domeniul Apelor. Fost șef la Inspecția Apelor, Șipoș obținuse prin concurs funcția de expert achiziții publice pe perioadă nedeterminată la Serviciul Unitatea de Implementare a Proiectelor, Departamentul Dezvoltare, Investiții din cadrul ANAR. Pentru trei luni, el a fost în probă. Ca urmare a dezvăluirilor făcute de Bugetul.ro, noul șef al Apelor Române a decis să renunțe la serviciile lui.

Vezi și EXCLUSIV Efectul anchetei Bugetul.ro! Vânzătorul de sucuri, propulsat pe filieră PNL, a fost demis de la Apele Române

Anunțul pe care l-am făcut săptămâna trecută:

Primul cap care cade după anchetele publicate de Bugetul.ro! Arhitectul-regizor, out de la Apele Române!”, titram, pe surse, la 18 martie, după ce la 8 martie am dezvăluit că, în cadrul Apelor Române, în timpul în care instituția a fost condusă de Ervin Molnar, în prezent deputat PNL de Târgu Mureș, la șefia Inspecției Apelor a fost adus un arhitect-regizor: Răzvan Șipoș.

„Conform mai multor surse ale Bugetul.ro, Răzvan Șipoș a trecut printr-o perioadă de trei luni de probă. Ei bine, cele trei luni de probă au expirat marți, 16 martie. Ca urmare a celor semnalate de Bugetul.ro, actuala conducere a decis să renunțe la serviciile sale”, dezvăluiam în urmă cu o săptămână.

Până să lucreze la stat, el  s-a ocupat de amenajarea hotelului părinților. În mandatul lui Ervin Molnar, acesta a fost „uns” șef serviciu la Inspecţia Apelor din cadrul ANAR, pe rețeta detașării, în locul lui Vasile Pintilie.

Vezi și EXCLUSIV Guvernul PNL uită de marea reformă pe care a promis-o la stat! Un arhitect a fost transformat în inspector-șef la Apele Române

În decembrie 2020, Răzvan Șipoș a devenit, printr-un concurs luat cu nota 5,60 (56,33 din 100 de puncte), expert achiziții publice pe perioadă nedeterminată la Serviciul Unitatea de Implementare a Proiectelor, Departamentul Dezvoltare, Investiții din cadrul ANAR.

El a ajuns să inspecteze apele din România, după ce a fost arhitect-șef la CJ Mureș, între decembrie 2013 și decembrie 2019.

Vezi și PNL are o afinitate pentru chelneri! Un ospătar, susținător al lui Ludovic Orban, șef la Apele Române!

Ulterior, în 2020, Ervin Molnar. în perioada în care a condus Apele Române, l-a „uns” șef la Inspecția Apelor.

Practic, Șipoș era omul actualului deputat PNL de Târgu Mureș, Ervin Molnar, spun sursele Bugetul.ro.

În zilele ce urmează, Bugetul.ro va publica o nouă anchetă referitoare la numirile făcute la Apele Române, în perioada în care instituția a fost condusă de Ervin Molnar.

Vezi și EXCLUSIV Efectul anchetei Bugetul.ro! Vânzătorul de sucuri, propulsat pe filieră PNL, a fost demis de la Apele Române

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare