sursa foto:  stiripesurse.ro

Ultimă oră! Caz tragic în care apare numele SPP! O persoană a murit

Ultimă oră! O mașină a Serviciului de Pază și Protecție (SPP), aflată în misiune, a fost implicată, sâmbătă, într-un grav accident de circulație, soldat cu un mort.

Maşina aflată în misiune a lovit un alt vehicul care ieșea de pe un drum lateral, în Timișul de Jos. În urma impactului, o persoană din vehiculul ieșit în DN 1 a murit, informează RomâniaTV.

„Un autoturism al SPP, aflat în misiune, fără demnitar, a fost implicat într-un accident, în județul Brașov. Mașina, condusă de un angajat SPP, se deplasa pe DN1, în direcția Brașov, iar la trecerea prin localitatea Timișul de Jos, un autoturism a ieșit de pe un drum lateral și a intrat în coliziune cu cel al SPP”, transmite SPP.

Mașina model BMW, condusă de un angajat SPP, se deplasa pe DN1, spre Brașov, fără să aibă vreun demnitar la bord. La trecerea prin localitatea Timișul de Jos a acroșat un autoturism care a ieșit de pe o stradă laterală. Șoferul, în vârstă de 73 de ani, a vrut să întoarcă prin loc nepermis, peste linia dublă continuă. Bărbatul a murit, iar angajatul SPPS a fost și el rănit.

Vezi și

EXCLUSIV Firmele înființate de Dan Barna și Dragoș Pîslaru (PLUS), jumătate de milion de euro de la Guvernul ‘Dragnea’! Rovana Plumb a semnat documentul

Planul secret de schimbare a lui Dan Barna de la conducerea USR! Florian Coldea se implică direct (surse)

Vești uriașe -Aceste persoane vor fi scutite de impozit

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare