sursa foto:  evz.ro

Planul secret de schimbare a lui Dan Barna de la conducerea USR! Florian Coldea se implică direct (surse)

Ies la iveală informații incendiare! S-a aflat planul secret de schimbare a președintelui USR, Dan Barna.

Artizanul acestei mutări este nimeni altul decât Florian Coldea, fostul prim-adjunct SRI, care s-ar afla în spatele formațiunii politice.

ZIUAnews anunță, pe surse, ca ieri a avut loc o întâlnire, numita strategica, intre Nicușor Dan și Florian Coldea, găzduită de un apropiat al celor doi, omul de afaceri Petre Badea.

Vezi și EXCLUSIV Soția lui Florian Coldea, colegă cu asociatul de huzur al lui Dan Barna

Astfel, Coldea ar dori să-i redea partidul lui Nicușor Dan, pe care ar urma să-l sprijine și la alegerile locale din 2020.

In contextul dezastrului implicat de dezvăluirile despre Dan Barna din Riseproject, generalul Coldea își reorientează sprijinul către Nicușor Dan, căruia i a promis atât sprijin pentru (re)preluarea USR de la Barna, cât și pentru candidatura la Primaria Bucuresti, unde Dan are șanse reale, informează sursa citată.

Florian Coldea este considerat artizanul USR, cel care a construit aceasta structura politica a statului paralel, cu scopul de a redobândi puterea politica dupa ce fostul prim adjunct al SRI a fost exclus din „campul tactic”. Sa mai spunem ca Petre Badea, actionar principal la Aedificia Carpati, cel care a gazduit intalnirea, este unul dintre cei mai vechi apropiati din business ai lui Florian Coldea.

Vezi și

Lege cu dedicație pentru șefii din Poliție! Vârsta de pensionare sare la 62 de ani

Noi detalii bombă ies la iveală! Cine este procurorul DNA care a închis dosarul lui Dan Barna

EXCLUSIV Majorare de 75%. Guvernul Dăncilă a ‘umblat’ la indemnizațiile foștilor deținuți politic

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare