Noi detalii bombă ies la iveală! Cine este procurorul DNA care a închis dosarul lui Dan Barna

Dan Barna, candidatul USR la prezidențiale a fost subiectul unei ample anchete jurnalistice a Rise Project. Publicația a prezentat afacerile derulate de liderul USR înainte de a intra în politică, afaceri care, în opinia jurnaliștilor, arată că Barna este “supervizorul senin al unor fraude și conflicte de interese cu fonduri UE”.

Dar se pare că asta nu este tot.

 

Ce nu v-a spus Rise. Urmăriti cronologia

Dosarul lui Barna a fost întocmit de DNA Decembrie 2014 în baza unui denunt.
2015.

În 2015 a fost înregistrat dosarul, în mai 2015 s-a început urmărirea penală in rem. Pe faptă. La dospit. Rest de 2015, tot 2016 și tot 2017. Nimic. Aproape 3 ani a stat dosarul in nelucrare. Ca şi cel pe finanţarea USR. 2018. In Martie 2018, Dna se trezește brusc, are o revelație, dosarul e clasat și disjuns de madam procuror Mihaela Beschiu de la Dna Alba, confirmarea e a procurorului sef DNA Alba. Doamna procuror are o mică problemuţă: soțul e in aceeași belea: lucreaza cu fonduri externe, europene?, au strâns avere bunicică. 2019. In Martie 2019, înainte sa aterizeze Barna candidat, se clasează totul pe fapta nu prevăzută de legea penală.#ModDeOperare#DePeNet#Goagăl? (nu cred că n-a văzut nimeni că însuşi soţul procurorului DNA care a dat clasarea după 3 ani pe Barna lucra cu fonduri externe, chiar europene, ca Barna. informaţiile sunt pe net, foarte accesibile) , a scris pe facebook jurnalista Sorina Matei.

Cam toată familia procurorului care a închis după 3 ani pe dosarul lui Barna pe fonduri europene este în firma beneficiară de fonduri europene. Cifră de afaceri de 1,6 milioane de euro pe firma procurorului pe 2018, profit 61.000 de euro, 38 de salariaţi declaraţi, confecţii textile. #CeCoincidenţe #Imparţialitate #EchidistanţăŞi pentru că i-a mers bine să-şi dezvolte firma pe coco europeni, deşi soţia închidea brusc dosare penale tot pe fonduri europene în acelaşi domeniu pe Barna, familia procurorului DNA şi-a mai tras o firmă în 2016 de intermediere servicii şi transport. După Marbis SRL, apare Marbis Transport SRL. Cifră de afaceri 1,6 mil coco, profit 53.000 de coco pe 2018, 2 salariaţi pe a doua firmă. Meserie. Dacă se apucă cineva de afacerile procurorilor DNA şi rudelor procurorilor DNA, nu termină nici în 5 ani. În DNA pe firme şi afaceri, conflict de interese, conexiuni şi implicaţii, e un fel de gaură neagră. #DatePublice, a mai scris Matei într-o altă listare, scrie flux24.ro

Vezi și:

EXCLUSIV Majorare de 75%. Guvernul Dăncilă a ‘umblat’ la indemnizațiile foștilor deținuți politic

S-a aflat! Cui ii va rămâne averea Tamarei Buciuceanu-Botez

Vești bune- Mii de români vor primi bani din partea statului- Cine sunt norocoșii

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare