sursa foto:  spynews.ro

Vești de ultimă oră despre criminala de la metrou! Instanța a anulat decizia privitoare la Magdalena Șerban

Vești de ultimă oră despre criminala de la metrou! Tribunalul București a anulat decizia prin care aceasta trebuie să plătească unele daune. Totuși, Magdalena Șerban, femeia care în urmă cu doi ani și patru luni a împins o tânără în fața unei garnituri de metrou în stația Dristor, a fost condamnată, marți, la închisoare pe viață. Tânăra a decedat pe loc. Decizia Tribunalului București este definitivă.

În primă instanță, Magdalena Șerban a fost condamnată tot la închisoare pe viață, dar și la plata unor daune. Acum, judecătorii de la Tribunalul București au anulat decizia prin care aceasta trebuia să plătească sumele de bani.

O tânără de 25 de ani şi-a pierdut viaţa după ce la finalul lui 2017 a fost împinsă intenţionat în faţa garniturii. Experizele psihiatrice au arătat că femeia avea discernământ în momentul în care a comis faptele, astfel că a putut răspunde penal în faţa legii.

De altfel, chiar înainte de acest gest, Magdalena Șerban a mai încercat să împingă o tânără în fața metroului, în stația Costin Georgian.

Vezi și

Dezvăluirea care cutremură scena! Elena Udrea ar fi turnat, pentru a fi eliberată! Ce ‘spovedanie’ i se mai cere

EXCLUSIV Acuze grave la adresa aliaților lui Liviu Dragnea! Rolul serviciilor secrete

Mutarea anului 2019! Gigantul Kaufland vrea să cumpere unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de magazine de pe piață

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare