sursa foto:  digi24.ro

Ultimă oră! Mesaj sfâșietor de după gratii al Elenei Udrea: ‘Fetița mea, un copil care trece prin drama de a fi lăsată fără mamă pentru a doua oară’

Autoritățile din Bulgarie au decis ca Elena Udrea, fost ministru al Turismului, să fie extrădată în vederea ispășirii pedepsei de 6 ani de închisoare cu executare, primite în dosarul „Gala Bute”. Decizia instanței bulgare nu este definitivă.

Iubitul său, Adrian Alexandrov, a vizitat-o în Bulgaria. Iar miercuri a postat un mesaj sfâșietor pe care Elena Udrea l-a transmis prin intermediul său.

Vezi și Elena Udrea ar putea scăpa de închisoare! Avocatul Veronel Rădulescu, pentru Bugetul.ro: ‘Este o cale extraordinară de atac’

<<Dupa vizita mea de ieri in Bulgaria, Elena doreste sa va transmita gandurile ei: 

“Va multumesc tuturor celor care ati inteles ca sunt arestata ilegal, cu incalcarea Constitutiei Romaniei si a Deciziei CJUE, deopotriva! Va multumesc tuturor celor care ma sustineti direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimati in mod public. Este nu doar cauza mea, ci si cauza apararii Constitutiei.

Implicarea voastra imi da putere sa trec peste acest greu moment si imi da speranta ca nedreptatea si nelegalitatea la care sunt supusa, vor lua sfarsit in curand.

Le multumesc tuturor celor care se roaga pentru mine si fetita mea, un copil care trece prin drama de a fi lasata fara mama pt a doua oara! Pe cand avea doar 12 zile, m-au luat de langa ea timp de 3 luni… cand avea cea mai mare nevoie de mine, si care acum intelege ca mama ei nu mai este acasa, desi i-am promis ca vom fi de Paste impreuna!

Va intorc gandurile bune si ma rog la randul meu, ca nicio mama sa nu treaca prin momentele grele prin care trec in acest moment!”>>, este mesajul Elenei Udrea, transmis prin intermediul lui Adrian Alexandrov.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare