sursa foto:  puterea.ro

Un gigant de pe piața auto din România sistează munca!

Gigantul Ford Craiova sistează munca! Ford Craiova suspendă producţia de vehicule şi motoare pentru opt zile, începând cu data de 26 februarie, ca urmare a problemelor legate de furnizarea de semiconductori care afectează o mare parte din industria auto globală.

Anunțul a fost făcut miercuri, de angajați ai companiei.

Purtătorul de cuvânt al Ford România, Ana Maria Timiş, a afirmat că planul actual al companiei este ca producţia să fie reluată pe 10 martie.

Totodată, ea a precizat că angajații își vor primi salariile în conformitate cu acordurile încheiate între companie şi sindicate şi ţinând cont de legislaţia în vigoare

Pe parcursul celor opt zile în care producţia va fi suspendată, angajaţii fabricii Ford Craiova vor fi plătiţi conform acordurilor încheiate între companie şi sindicate şi ţinând cont de legislaţia în vigoare. La nivel global, Ford monitorizează îndeaproape situaţia şi îşi adaptează planurile de producţie pentru a minimiza efectul asupra angajaţilor, furnizorilor, clienţilor şi dealerilor din întreaga Europă„, a precizat Ana Maria Timiş.

Vezi și

EXCLUSIV Lucian Bode pregătește reorganizarea Ministerului de Interne! Mai apar două funcții de conducere în MAI

Cutremur între ANPC și ANSVSA! Omul pe care Dacian Cioloș a fost forțat să-l destituie, la o zi după ce tot el l-a făcut șef, revine în prim-plan!

Guvernul vine cu noi reglementări pentru mii de români: Acest tip de acte pot fi folosite în continuare chiar dacă au expirat

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare