sursa foto:  romaniatv.net

Un renumit sociolog atrage atenția: ‘AUR ar putea să devină al doilea partid din România la următoarele alegeri’

Sociologul Gelu Duminica afirmă că există mari șanse ca partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), condus de George Simion și Claudiu Târziu, să devină a doua forță politică din România la următoarele alegeri.

 

„Viitorul AUR depinde foarte mult de cei care sunt in spatele acestui partid, si nu ma refer la electori, ci la cei care au gandit aceasta formatiune politica. Nu il am in vedere pe domnul Tarziu, Simion si cei care sunt in fata. Din punctul meu de vedere, aceasta formatiune politica are motorul in alta parte, dar nu as putea sa va spun unde. Insa, e cu totul in alta parte decat ceea ce vedem noi ca leadership.

Personal, cred ca AUR va creste pana la urmatoarele alegeri si va avea un rezultat bun. AUR va continua sa catalizeze toate nemultumirile celor din societatea romaneasca si a celor care experimenteaza lehamitea. Nu m-ar mira deloc ca la urmatoarele alegeri AUR sa devina chiar partidul numarul 2 in Romania, nu neaparat numarul 3.

Totul este posibil (n.r – intrebat daca am putea sa asistam la un Guvern cu AUR). Istoria ne-a demonstrat ca, din pacate, lucrurile de genul acesta, pot fi posibile”, spune sociologul Gelu Duminica, conform celor de la ziare.com.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare