sursa foto:  romania.europalibera.org

Un scandal de hărțuire sexuală lovește Direcția Națională Anticorupție! Plângere penală pe numele procurorului care a vrut să-l îngroape pe unul dintre șefii ANPC

Un scandal de hărțuire sexuală lovește Direcția Națională Anticorupție! Lucian Dolcu, procuror DNA în cadrul Serviciului Teritorial Timișoara, este acuzat că hărțuiește o femeie însărcinată.

De altfel, respectiva femeia a făcut plângere penală pe numele lui Dolcu, acuzându-l de hărțuire sexuală.

La Parchetul de pe Înalta Curte de Casației și Justiție – Secția de Investigarea Infracțiunlor din Justiție a fost depusă pe data de 28 septembrie o plângere penală „Împotriva numitului Dolcu Lucian, procuror în cadrul Ministerului Public (…) la Direcția Națională Anticorupție – Serviciul teritorial Timișoara, pentru săvârșirea de către acesta a infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 207 (ȘANTAJ) alin. 1 și art. 208 (HĂRȚUIRE) alin. 2 din Codul penal.”, scrie Critic Arad.

Iată ce spun jurnaliștii arădeni

Femeia care, în ultimele două luni, trăiește un coșmar incredibil, este căsătorită din anul 2011, este mama a unei fetițe în vârstă de 7 ani și jumătate și este însărcinată cu cel de-al doilea copilaș, tot o fetiță, aflându-se în prezent în săptămâna a-34-a de sarcină.
La începutul lunii august 2020 a primit mai multe mesaje pe aplicația messenger a Facebook, de pe un cont fals, mesaje în cuprinsul cărora îi erau prezentate fanteziile sexuale ale persoanei respective cu ea însărcinată.
A șters imediat respectivele mesaje „având în vedere impactul emoțional pe care l-au avut asupra mea datorită conținutului vulgar și bolnăvicios care pur și simplu m-a oripilat și mi-a creat o stare de temere reală simțindu-mă supravegheată și urmărită de către un obsedat sexual bolnav mintal.” – conform propriei mărturisiri.
Ulterior, după acest episod, a fost abordată din nou pe aceeași aplicație messenger a Facebook, tot de pe un cont de utilizator fals – ACEST CONT FALS – Madalina Delea (între timp, așa cum am prevăzut, ȘTERS), primind de această dată un mesaj în cuprinsul căruia persoana recunoaște că nu este ea cea de la profil. De data aceasta a fost abordată dintr-o altă perspectivă… iar la finalul mesajului a fost felicitată pentru sarcină (!!!).

Având în vedere mesajele primite și văzând că este o persoană care cunoaște destul de multe aspecte despre viața sa personală dar a cărui identitate nu o cunoștea, deși speriată, a hotărât împreună cu soțul său să poarte o discuție cu persoana respectivă în ideea de a afla identitatea reală a celui care o hărțuia cu mesajele pe rețelele de socializare „și pentru a mă putea proteja astfel atât pe mine cât și familia mea”. A acceptat să-i dea numărul de telefon celui care utiliza contul fals de Facebook de mai sus, pentru a reuși astfel să obțină cât mai multe informații care ar fi putut să conducă la identificarea persoanei respective.
Nu după foarte mult timp a fost contactată pe  WhatsApp de pe nr de telefon mobiI 0725.724.787 de către o persoană care s-a prezentat ca fiind Lucian Dolcu „și care mi-a spus că el este cel care mi-a scris de pe acel profil fals, Madalina, de pe aplicația Messenger a Facebook. Acesta a continuat să îmi scrie fel și fel de mesaje prin care îmi spunea cât este el de atras de mine, asta în condițiile în care știa că sunt însărcinată și că în curând urmează să nasc.” – este uluitoarea declarație a femeii. 
A fost sunată inițial doar cu apel vocal – motiv pentru care i-a spus că îi este imposibil să îl recunoască după voce, motiv pentru care procurorul a început să îi trimită poze cu el din sediul D.N.A Timișoara în scopul de a fi cât mai convingător!

Hărțuirea cu caracter sexual explicit s-a desfășurat după următorul parcurs… care i-ar face să crape de rușine și pe cei mai mari escroci:

Procurorul DNA îi dă lecții  cum să mintă „ca să scape de acasă”, îi cerșește „un pupic”, femeia îi mărturisește că este însărcinată și că „nu e sexi deloc”, la care el:

 

Mai că n-o somează că EL E CINE JURĂ CĂ E!

 

…și urmează oribilul „selfie cu strugurii”… în mintea lui Dolcu, „firesc” (deși femeia nu-i răspunde pozitiv la niciun fel de avans, iar un bărbat întreg la minte ar fi uitat imediat că subiectul există)!

Iar ca să o convingă (a cincea din cele șase ori!) că într-adevăr, EL E… și nu vreo confuzie sau filmul altuia, bine regizat, face probabil cel mai oribil gest pe care un posesor de DIPLOMĂ l-a comis asupra actului în sine și, mai cu seamă, asupra FUNCȚIEI DEȚINUTE:

…da… știu că toată lumea sare la chestia asta: „…fraieră e că nu i-a cerut și buletinul”!…
Se mai ultra-legitimează, însă, cu acest selfie:

după care își continuă excursia fetișistă marcând, din mersul tastelor, tot itinerariul bolilor psihice de natură sexuală din catalog:

În mintea procurorului se formase, deja, povestea unei „iubiri nemărturisite” și „își dădea filme” inexistente, cu el scenarist:

Nu vrea într-o cameră de motel. „Acolo ducem doar colaboratorii, informatorii. Nu e cazul tău!”

 

 

Femeia  acceptă să intre cu el în apel video, ca să se convingă, încă o dată și definitiv, că EL E DOLCU… și nimeni altcineva…

Uzând altă strategie, la fel de abjectă dar îmbrăcată în cuvinte „de îndrăgostit”, vrea nici mai mult, nici mai puțin, „să o pupe pe burtică” … adică vrea să pupe fetița nenăscută a unei femei cu un bărbat care nu este el (!!!):

După identificarea cu apel video, femeia nu i-a mai răspuns la niciun mesaj și, imediat după aceasta,  a formulat și a depus plângere penală împotriva lui.

Procurorul se prinde târziu de riscul la care s-a „îmbârligat” singur (în galeria foto puteți lectura, greață cu greață, tot ce debitează), că „s-ar putea să nu fie în regulă ce a făcut” și încearcă să o convingă pe femeie să își reinstaleze aplicația, pentru a se pierde conversațiile:

 

 

Femeii îi este frică și se teme pentru siguranța sa și a familiei sale, „motiv pentru care solicită să se ia toate măsurile legale care se impun pentru a ne proteja de acest individ care are astfel de porniri bolnave și animalice. Din câte am auzit, acesta ar deține legal un pistol motiv pentru care vă solicităm să dispuneți ridicarea de urgență a acestuia. Îmi este teamă pentru viața mea și siguranța familiei mele. Consider că am de a face cu un psihopat capabil de orice, motiv pentru care vă solicit tragerea la răspundere a acestuia pentru fapta săvârșită, faptă care îmbracă elementele constitutive ale infracțiunii de hărțuire, așa cum este ea prevăzută în art. 208 alin. 2 Cod penal.”.

Trebuie să precizăm că Lucian Dolcu este cel care a vrut să-l îngroape pe șeful de la Protecția Consumatorului Brașov, Sorin Susanu, organizându-i un flagrant care a eșuat.

La vremea respectivă, Sorin Susanu era șeful CRPC Timișoara.

Vezi și

Ce salariu are acum Klaus Iohannis: Documentul a fost făcut public la 30 septembrie

Veste mare! Toți utilizatorii acestui gigant vor beneficia de noul serviciu

Document. Cel mai așteptat proiect al lui Marcel Vela este gata! Ordonanța de Urgență privind înființarea Poliției Animalelor a primit avizele necesare

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare