sursa foto:  Facebook

Un secretar de stat în Ministerul Muncii răstoarnă ceea ce s-a spus: ‘Vă spun direct de la sursă’

Cristian Vasilcoiu, secretar de stat în Ministerul Muncii și Solidarității Sociale (MMSS), răstoarnă ceea ce a apărut în spațiul public.

După ce s-a zis că darul de nuntă va fi impozitat, Cristian Vasilcoiu infirmă. Într-o postare pe Facebook, Vasilcoiu precizează că știe direct de la sursă: Florin Zaharia, consilierul ministrului Finanțelor Publice.

„Nu se impozitează niciun dar de nuntă, vă spun direct de la sursă, că mirele, Florin Zaharia, e consilierul ministrului de Finanțe!

Casă de piatră tuturor mirilor!”, spune Cristian Vasilcoiu.

Și premierul Marcel Ciolacu a subliniat că darul de nuntă nu va fi impozitat

Marcel Ciolacu a fost întrebat de jurnaliști dacă Fiscul va reține 70% din veniturile nedeclarate, cu referire la nunți și botezuri, așa cum s-a vehiculat.

În replică, Ciolacu a punctat că e vorba despre veniturile care nu se pot justifica și că nunțile și botezurile nu intră în această categorie.

„Nu sunt din venituri nedeclarate, din venituri pe care nu le pot justifica. De exemplu, nunţile, botezurile nu intră aici. N-a avut nimeni în cap vreodată să impoziteze nunţile şi botezurile”, a explicat Marcel Ciolacu.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare