sursa foto:  nasul.tv

USR pune umărul la întoarcerea oamenilor lui Dragnea la butoane! O fostă colaboratoare a Securității, unsă șefă de ministrul Claudiu Năsui!

O fostă colaboratoare a Securității, potrivit unei decizii a Curții de Apel București, ar urma să prindă o funcție de conducere în Guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR.

Economica.net anunță că Florina Prisecaru, om de bază al fostului ministru al Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici, apropiatul lui Liviu Dragnea, are șanse mari să revină într-o funcție-cheie din Guvern, conform unor surse politice și din zona organismelor de control.

Potrivit sursei citate, ministrul Economiei, Claudiu Năsui, ar vrea să o numească director general, după ce inițial o propusese ca secretar general, decizie care a generat reacții „adverse” atât în Minister cât și în coaliția de guvernare.

În toamna anului 2019, la solicitarea CNSAS, Curtea de Apel București a decis că Prisecaru a colaborat cu Securitatea. Decizia, însă, nu a fost definitivă.

„Admite cererea. Constată că pârâta a fost colaborator al Securităţii în sensul art. 2 alin. b din O.U.G. nr. 24/2008. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare, recursul urmând a fi depus la sediul Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a IX-a Contencios administrativ şi fiscal. Pronunţată la data de 06.11.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.”, se arată în soluția CAB.

Vezi și

Ușor-ușor, se confirmă informația publicată de Bugetul.ro! Ministrul de Interne îi taie atribuțiile lui Bogdan Despescu

Toți pensionarii sunt vizați! Ce se va întâmpla cu banii

Vești importante de la Casa Națională de Pensii Publice: Au crescut contribuțiile lunare pentru pensii. Cât costă cumpărarea unui singur an de vechime

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare