sursa foto:  ziuanews.ro

Valentin Stan: ‘Toate serviciile secrete din România slugăresc la americani. Ce înseamnă nemernicia unor persoane fără coloană vertebrală’

Valentin Stan, analist și profesor universitar, a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre cele mai importante evenimente ale momentului: ”Ce s-a întâmplat în Afganistan arată cât de șubred este hegemonul”. ”Mă uit la tragedia acelor oameni care în curând va fi a noastră, a întregii lumi”.

 

Valentin Stan, despre iadul din Afganistan:

Prof. Valentin Stan: „Ce plan mârșav au avut acești nemernici. Nu mă refer la militarii care au vărsat sânge. Vorbim de această clasă politica care crede că tot ce trebuie să obțină este încă un mandat, ce înseamnă nemernicia unor persoane fără coloană vertebrală. Mă uit la tragedia acelor oameni care în curând va fi a noastră, a întregii lumi. Va exploda și ce vei vedea te vei îngrozi”

Prof. Valentin Stan: „Ce s-a întâmplat în Afganistan arată cât de șubred este hegemonul. Chinezii au făcut o discuție cu oamenii din Taiwan: <Aveți grijă cu americanii care vă vând arme de miliarde. Deci noi vom veni, voi să vă gândiți ce vreți să faceți când vom veni noi>”

Prof. Valentin Stan: „Șaria se citește foarte diferitNu e mare diferență între anumite regiuni din Pakistan și ce se întâmplă cu talibanii în Afganistan. E un sătuc în Pakistan și acolo niște băieți violează o femeie în fiecare zi cu zecile. Ce să facă femeia aia? Să se ducă la autorități. Se duce și le spune uite ce pățesc acolo. Până ajung autoritățile se afle oficial ce știe toată lumea, că e violată în fiecare zi. Ea nu e adulteră, e violată. Potrivit legii Șaria, e ucisă cu pietre pentru că femeia a incitat bărbatul”

Prof. Valentin Stan: ”Toate serviciile secrete din România slugăresc la americani”

Prof. Valentin Stan: „Își imaginează cineva că băieții care sunt acolo pot supraviețui fără sprijinul americanilor?”, conform AlphNews.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare