sursa foto:  b1.ro

Vești bune pentru pensionari! Rareș Bogdan: ‘Cert este că românii vor primi bani în plus la pensii’

Prim-vicepreședinte Partidului Național Liberal, europarlamentarul Rareș Bogdan, a dat asigurări că românii vor avea bani în plus la pensii.

Întrebat în cadrul unei emisiuni TV dacă sunt doar promisiuni de dragul statisticilor electorale declaraţiile membrilor coaliţiei privind creşterea pensiilor, Rareş Bogdan a explicat că aceste declaraţii sunt făcute în baza situaţiei bugetare.
Toate sunt bazate pe realitatea încasărilor şi pe situaţia bugetară. În momentul în care vedem proiecţia bugetară cu care trebuie să vină în 2-3 săptămâni Ministerul Finanţelor vom vedea exact procentul pe care ni-l permite… 14 % ar fi un procent din punctul meu de vedere care ar acoperi  rata inflaţiei şi ar acoperi acea lege cu 40 % . Noi am dat şi 30 % şi 40%, dar trebuie să fie bani. Până acum ştim un lucru, că avem absorbţie de fonduri europene, că avem cel mai mare procent pe investiţii şi că avem din PNRR primiţi deja 900 de milioane. Cert este că românii vor primi bani în plus la pensii”, a declarat Rareş Bogdan.

Europarlamentarul a subliniat că este important capitalul românesc. 

Numai că în afară de bani în plus la pensii, că sunt 10 că sunt 11 că sunt 13  că sunt 16 la sută, vom vedea în funcţie de proiecţia bugetară, ce este foarte important este cum reuşim să venim cu plus valoare pentru capitalul românesc”, a precizat Rareş Bogdan, conform news.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare