Vești bune pentru șoferi! Autostrăzile A1, A2, și A3 vor avea porțiuni de drum lărgite la trei benzi pe sens

A1, A2, și A3 vor beneficia de lărgirea unor tronsoane de drum la trei benzi pe sens. Au fost deja depuse patru oferte.

Miercuri a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului “Elaborare Studiu de Fezabilitate Lărgire la 3 benzi pe sens a autostrăzii A1, București – Pitești, Elaborare Studiu de Fezabilitate Lărgire la 3 benzi pe sens a autostrăzii A2, București – Fundulea, Revizuire Studiu de Fezabilitate Lărgire la 3 benzi pe sens a autostrăzii A3, Moara Vlăsiei – Dumbrava”.

Contractul prevede expertiza Tehnică pentru fiecare dintre sectoarele de autostradă A1 București – Pitești, A2 București – Fundulea și respectiv A3 Moara Vlăsiei – Dumbrava, studiul de Fezabilitate (SF) pentru fiecare dintre sectoarele de autostradă A1 București -Pitești și A2 București – Fundulea și revizuirea Studiului de Fezabilitate (SF) pentru sectorul de autostradă A3, Moara Vlăsiei – Dumbrava.

Durata contractului este de 18 luni, din care 17 luni pentru realizarea celor 3 Studii de Fezabilitate. Valoarea estimată a procedurii este de 29.778.632,99 milioane de lei (fără TVA), iar sursa de finanțare este asigurată din Fonduri Europene Nerambursabile.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare